• Panzer Zwei Autor: ~Monia [185.53.145.*]
    Myślę, iż plan jest prosty - odbicie spółki poprzez DKR, potem HOTD2, potem Panzer Zwei, potem FM3 i zapowiedź nowej gry od Nintendo. Do tego NS2 i w sumie mamy przełomowy rok dla spółki.
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~zenekbohenek [176.221.127.*]
    W międzyczasie info o przekroczeniu progu posiadania i rakieta :)
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~Tralala [31.61.229.*]
    Nakręcacie się nieźle widzę, śmiesznie mi się to czyta. Obroty dzisiaj powalają przy tym spektakularnym wybiciu.
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~Iksde [5.173.19.*]
    Śmiesznie to będzie jak was wreszcie odetnie. Sprzedaj swoje śmieciowe ilości to zwiększysz obrót XD
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~Tralala [92.206.123.*]
    Również posiadam akcje ale dobrze wiem, że tu nie będzie czegoś takiego i czym piszecie. Jeden z drugim wymyśla cuda na kiju. Marzycie o wielkich wzrostach, na również ale po co pisać takie wymysły.
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~bro [78.9.15.*]
    Dnia 2025-01-15 o godz. 20:25 ~Monia napisał(a):
    > Myślę, iż plan jest prosty - odbicie spółki poprzez DKR, potem HOTD2, potem Panzer Zwei, potem FM3 i zapowiedź nowej gry od Nintendo. Do tego NS2 i w sumie mamy przełomowy rok dla spółki.

Dobrze jest mieć marzenia , ja już tak optymistycznie do tej spółki nie podchodzę , oby mnie pozytywnie zaskoczyli .
    Z tym Panzerem to już tracę nadzieję że to kiedykolwiek wydadzą .
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~Alek [87.207.171.*]
    No i oczywiście nikt nie widzi, że 2026, 2027 będzie pusty lub z grami pokroju misiów. A wy marzycie o 1 mld kapitalizacji xDDD
  • Re: Panzer Zwei Autor: zaoborzanin [31.60.144.*]
    Nie będzie pusty bo plan o którym napisała Monia to raczej plan trzyletni ;)
  • Re: Panzer Zwei Autor: ~Alek [78.10.33.*]
    A to jest możliwe. Zbysio powinien wyjść i trochę bajek sprzedać, bo okaże się, że moje przewidywanie wzrostów pod DK i wyniki okażą się błędne.
[x]
FOREVEREN -1,70% 2,89 2025-09-26 16:43:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.