Znów zagra orkiestra świątecznej pomocy Jurka Owsiaka, to będzie 33 finał. Trzydzieści trzy lata zbierania pieniędzy i możliwe że będzie kolejny rekord, a w sumie może przekroczą 2 miliardy zł. Do tej pory zebrali 1 750 926 495,99 zł.
to że portfele się atarzeją to nie ma żadnego znaczenia - co się miało przedawnić to się już dawno przedawniło w 2020 roku. i tak te odzyski to efekt wyłącznie egzekucji komorniczych, ze spraw gdzie udało się parę lat temu wrzucić do sądu i uzyskać tytuł wykonawczy. a takie sprawy to może z 10% całości portfela. odzyski maleją i będą coraz mocniej malały, bo egzekucje komornicze powoli aczkolwiek systematycznie dobiegają końca.
Dnia 2025-01-16 o godz. 14:48 ~Lolo napisał(a): > Ja dodam że są jeszcze sprawy w sądzie i nawet zabezpieczona kasa na wygraną capitea i wtedy raty układowe zostaną zapłacone gotówką w jeden dzień
Dnia 2025-01-19 o godz. 09:21 ~Maxx napisał(a): > A ja myślę że niedługo kasa z fraudow zacznie wracać do Spółki... A wtedy będzie ciekawie. 100 mln. Daje 1 PLN na akcję...
kasa zacznie wracać buahaha xD no a tak w ogóle to jakie 100 mln? przecież samo deloitte ma zapłacić 300 baniek :)
Marian to siedzi chyba w Ameryce u Morganow bo nadaje po pierwszej w nocy już naszego czasu a tam jest wczesny wieczór.Chyba że ma powiadomienia ustawione że ktoś pisze wtedy się budzi i odpisuje
No i co z tego że wpłynie skoro całość pójdzie do obligatariuszy a nie akcjonariuszy. Powiększy tylko stan gotówki, która zostanie przekazana wierzycielom.