Grudniowy raport analityków NWAI z rynku catalyst już dostępny. Rentowność obligacji korporacyjnych w dół. Listopad podobnie zaskoczył pozytywnie. W związku z tym spodziewane są wyższe zyski NWAI zgodnie z zapiskami z raportów okresowych. Za dwa tygodnie należy spodziewać się szacunkowych wyników za 4 kwartał i roczne.
Nie wiem jak Wy ale z napływając danych można być optymistycznie nastawionym. Może wyższa dywidenda dla akcjonariuszy powinna być. 4 zł?
Grudniowy raport analityków NWAI z rynku catalyst już dostępny. Rentowność obligacji korporacyjnych w dół. Listopad podobnie zaskoczył pozytywnie. W związku z tym spodziewane są wyższe zyski NWAI zgodnie z zapiskami z raportów okresowych. Za dwa tygodnie należy spodziewać się szacunkowych wyników za 4 kwartał i roczne.
Nie wiem jak Wy ale z napływając danych można być optymistycznie nastawionym. Może wyższa dywidenda dla akcjonariuszy powinna być. 4 zł?
Nie wiem dlaczego moderator kasuje moje wpisy już z 3 kompa wysyłam informację o raporcie analityków z rynku obligacji.
Teraz grudniowy raport analityków NWAI z rynku catalyst już dostępny. Rentowność obligacji korporacyjnych w dół. Listopad podobnie zaskoczył pozytywnie. W związku z tym spodziewane są wyższe zyski NWAI zgodnie z zapiskami z raportów okresowych. Za dwa tygodnie należy spodziewać się szacunkowych wyników za 4 kwartał i roczne.
Nie wiem jak Wy ale z napływając danych można być optymistycznie nastawionym. Może wyższa dywidenda dla akcjonariuszy powinna być. 4 zł jest w zasięgu.
4 zł będzie ok. Z tym że spółka zainwestowała ponad 200 000 000 zł. Realizacja inwestycji na taką kwotę nie skończy się 10 000 000 zysku tylko czymś znacznie większym.
Tak i śledząc raport za 3 kwartał dowiadujemy się jak wyszli na sfinalizowanej inwestycji na około 30 mln. Mieli przychód finansowy 6,7 mln zł i równy niemal tej kwocie czysty zysk. Bo aby nie płacić podatku koszty poszły w kierunku podstawowej działalności. Łatwo obliczyć rentowność ich inwestycji która jest na poziomie 20% i wyżej. Brzmi dobrze.