do tego, ci, którzy tych automatów używają mają zatrudnionych parę osób do wypisywania bzdur na forum, tak, żeby mniej świadomi podążali za automatem, gotowi do ogolenia !
co się moderatorowi nie podoba w opisywaniu mechanizmu manipulacji ....!!!!!!!!!!?????????????? powtórzę, że na dodatek fundy stosujące automaty mają swoich wysłanników na forum do kształtowania odpowiedniej opinii , tak by mniej świadomi podążali za automatem ....
.. tak teraz wygląda inwestowanie na "giełdzie", żadne fundamenty się nie liczą, stanowią tylko przyczynek do podkręcania obrotów i zarabianiu za pomocą automatów algorytmicznych, pamp and damp, na małym spreedzie przy dużych obrotach kilka razy dziennie za pomocą automatów !!
otwórzcie sobie wykres i zobaczcie jak się go "rysuje", jakby chcieli to by wyrysowali domek z płotkiem, a na płotku kotka .... taki to "uczciwy" handel !!
... w tej manipulacji znamienne też jest to, że powołują się na wykres , który sami, według potrzeb rysują !!. tworzą AT pod wykres przez swoje manipulacje wyrysowany do tłumaczenia tak naprawdę tych manipulacji !!
to niech pozwolą na manipulacje "prywatnym" inwestorom, a nie zawieszają spółki, robią dochodzenia, a manipulacja automatami ma miejsce codziennie na wielu wielu spółkach i jest ok ??!! jak to, czemu ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
No cóż, tak jest. To tak jak z elektrowniami na węgiel. Turów był karany finansowo za to, że nie dostosował się do wyroku TSUE o nakazie zamknięcia. Zamknięcia popartego publicznie przez Hołownię i Trzaskowskiego. A w Niemczech otwierają elektrownie węglowe. I co powiesz?
Poczytaj sobie ostatni artykuł o prawie Niemców do kopalni w Polsce. Wygoogluj sobie. 3 artkuły są na ten temat. Ostatni czytałem na moneym pl. Ja nie mieszkam w Polsce od 30 lat, ale dobro Polski mam zawsze w sercu.
Odnośnie moherów to masz widzę słownictwo TVN-U. Trump zrobi porządek miejmy nadzieję w Europie
nie muszę czytać sponsorowanych bzdetów, żeby mieć swoją własną, opartą na faktach, inteligencji i wiedzy opinię, a słownik mam własny , ale chętnie zapożyczam usłyszane gdzieś, świetne i trafiające w punkt frazesy
no żesz... moder nie puścił mojego pozdrowienia do ciebie, ale na pewno je znasz, było bardzo popularne na "twoim" zachodzie w latach 1939 - 1945 ( a nawet trochę wcześniej) , no i mocno moher naciągnij i na barykady ....
... i to właśnie PiSlamowski nadzór stosuje podwójne standardy, a wszystko co najgorsze na gpw zaczęło się od Sobolewskiego, zgadnij z czyjego on był nadania !!!!!!!!
Dnia 2025-01-14 o godz. 16:05 ~wuj napisał(a): > nie kadź tutaj moherem węgiel węglowi nie równy, a ty zakłamujesz fakty ...
Tak !!! . Owszem nie równy bo jeden jest polski , a drugi niemiecki . Nawet już ten czeski jest ekologiczny tak jak niemiecki Co ??? . Tak uważasz !!! .
Dnia 2025-01-14 o godz. 14:05 ~wuj napisał(a): > swoich potrzeb, czego byście nie napisali i co byście nie sądzili, to i tak automaty algorytmiczne zrobią z kursem co będą chciały .... ... i jak się podoba c.d. procederu ??
Dokładnie tak samo jak niektórzy manipulowali pustymi obietnicami przed wyborami a na Jagodnie dawali nawet wyborcom jedynie słusznej partii darmową pizzę:). W nagrodę mamy " demokrację walcząca i najwyższą liczbę upadłosci konsumenckich w Polsce po 1989 roku. Jednak pamiętajcie: "TRZEBA SIĘ UŚMIECHAĆ" jaki powiedział jeden. Haha