• Ja również. Autor: ~Łukasz [185.34.239.*]
    Kupiłem ponad 1000 akcji ale dalej zbieram . Zauważyłem przy zakupie dużo ukrytych akcji jest żeby kurs nie poszedł do góry... Coś jest na dniach , godzinah
  • Re: Ja również. Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    nikt przed wynikami nie będzie ryzykował czwarty kwartał udany miał tylko Fotovolt
  • Re: Ja również. Autor: ~Łukasz [46.112.100.*]
    Do wyników kurs bd wyższy . Nie martw się o to
    na jakiej podstawie? Jak Rating im spadnie na D czyli smieciowy to jak sądzisz co zrobią banki?
  • Re: Ja również. Autor: ~Łukasz [46.112.100.*]
    Czas pokaże i zobaczyć.
    dokładnie zobaczysz
  • Re: Ja również. Autor: ~lukee [31.61.242.*]
    To Ty się powinieneś martwić bo spółka leci jak kamień. Sam miałem kupić po 20 jak spadała a już jest 13. Wyprzedana jest to może odbije ale co dalej bo kurs wygląda kiepsko. jak by tak specjalnie zaniżali to powinni juz się bać że ktoś skupi a wygląda raczej jak ktos by wywalał po każdej cenie żeby się pozbyć.ja zgłupiałem i chyba nie będę w ogóle wchodził na razie bo słabość kursu jest wręcz niesamowita.
  • Re: Ja również. Autor: ~Jakub [77.119.174.*]
    Brawo Ty! Opublikowano przy kursie:  14,62 zł , zmiana od tamtej pory: -2,87%
    Takich dawców kapitału potrzebują właśnie fundusze.
    Spojrzyj w arkusz zleceń i zobacz sobie jak to wygląda.
    Od poziomu 170 złotych aż do 14 złotych na każdym poziomie ktoś chce oddać te akcje a Ty piszesz teorie ze komuś zależy aby kurs nie poszedł do góry? Sypią z ukrytego aby nie wywoływać paniki bo jak ulica się dowie w połowie marca że już tutaj nie ma funduszy oraz stara sięga 40 milionów albo więcej? To dopiero zacznie się panika.
    Kurs opada bo jest za dużo akcji do sprzedania a za mała płynność oraz zainteresowanie papierem.

• Re: Ja również. Autor: ~Tyle_w_temacie [31.0.90.*]
    Fundusz wywala śmieci z potfela i tyle w temacie. Zarobił na innych spółkach setki milionów więcgo stać go na stratę dziesiątek milionów pozbywając się spółek rokujących bankructwio lub wegetację.
[x]
MLSYSTEM -3,12% 14,30 2025-12-23 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.