Kupiłem ponad 1000 akcji ale dalej zbieram . Zauważyłem przy zakupie dużo ukrytych akcji jest żeby kurs nie poszedł do góry... Coś jest na dniach , godzinah
To Ty się powinieneś martwić bo spółka leci jak kamień. Sam miałem kupić po 20 jak spadała a już jest 13. Wyprzedana jest to może odbije ale co dalej bo kurs wygląda kiepsko. jak by tak specjalnie zaniżali to powinni juz się bać że ktoś skupi a wygląda raczej jak ktos by wywalał po każdej cenie żeby się pozbyć.ja zgłupiałem i chyba nie będę w ogóle wchodził na razie bo słabość kursu jest wręcz niesamowita.
Brawo Ty! Opublikowano przy kursie: 14,62 zł , zmiana od tamtej pory: -2,87% Takich dawców kapitału potrzebują właśnie fundusze. Spojrzyj w arkusz zleceń i zobacz sobie jak to wygląda. Od poziomu 170 złotych aż do 14 złotych na każdym poziomie ktoś chce oddać te akcje a Ty piszesz teorie ze komuś zależy aby kurs nie poszedł do góry? Sypią z ukrytego aby nie wywoływać paniki bo jak ulica się dowie w połowie marca że już tutaj nie ma funduszy oraz stara sięga 40 milionów albo więcej? To dopiero zacznie się panika. Kurs opada bo jest za dużo akcji do sprzedania a za mała płynność oraz zainteresowanie papierem.
Fundusz wywala śmieci z potfela i tyle w temacie. Zarobił na innych spółkach setki milionów więcgo stać go na stratę dziesiątek milionów pozbywając się spółek rokujących bankructwio lub wegetację.