Oczywiście ten partner będzie miał udział w zyskach ale żeby iść do przodu potrzebny jest bardzo duży kapitał sama firma tego nie jest w stanie osiągnąć próbowali wypuścić akcje ale to jest o wiele za mało. Rozmowy cały czas trwają przedstawiciele firmy jeżdżą po świecie prędzej czy później dowiemy się ciekawych informacji a cena akcji na razie jest całkiem dobra i oczywiście mogłoby być lepiej po pierwszych informacjach odnośnie kontraktu ale realistycznie najpierw musieli spłacić zobowiązania a zyski z kontraktu trafią na dalsze inwestycje dlatego czekamy na coś konkretnego co pomoże podnieść tą spółkę na wyżyny
A co ja mam napisać nt. beletrystyki anonimowego bliżej nieokreślonego docenta doktora ? Mogę napisać, że widziałem Elona Muska jak pakował do cybertrucka na pakę DPSa oraz zapas tuszy na najbliższy rok :)
Docent wie co pisze. Bez naukowo podpartych dowodów nie da sie iść do przodu. T na szczęście od kilku lat testów już są pewni swego. Zostało tylko wdrożenie pomysłu sprzedając produkt. Tylko duże pieniądze przyniosą konkretne zyski. Szukają po świecie i już coś chwyciło a to dobrze wróży. jestem spokojny o produkt i kupuje akcje póki cena jest atrakcyjna.