• "Rząd chce walczyć ze stopą cukrzycową. Pilotażowy program" Autor: ~nowy [83.6.11.*]
    Resort zdrowia planuje wydłużenie o rok pilotażowego programu opieki nad pacjentem z zespołem stopy cukrzycowej. Zwiększy się też liczba ośrodków, które wezmą udział w tym programie, co pozwoli objąć nim większą liczbę świadczeniobiorców.

Projekt rozporządzenia ministra zdrowia zmieniającego rozporządzenie w sprawie programu pilotażowego opieki nad pacjentem z zespołem stopy cukrzycowej zakłada jego wydłużenie do 30 kwietnia 2026 r. Przewiduje on również zwiększenie liczby świadczeniodawców.
  • Re: "Rząd chce walczyć ze stopą cukrzycową. Pilotażowy program" Autor: ~UśmiechniętaPolin [15.220.65.*]
    Dnia 2025-01-14 o godz. 09:57 ~nowy napisał(a):
    > Resort zdrowia planuje wydłużenie o rok pilotażowego programu opieki nad pacjentem z zespołem stopy cukrzycowej. Zwiększy się też liczba ośrodków, które wezmą udział w tym programie, co pozwoli objąć nim większą liczbę świadczeniobiorców.
    >
    > Projekt rozporządzenia ministra zdrowia zmieniającego rozporządzenie w sprawie programu pilotażowego opieki nad pacjentem z zespołem stopy cukrzycowej zakłada jego wydłużenie do 30 kwietnia 2026 r. Przewiduje on również zwiększenie liczby świadczeniodawców.

Pytanie klucz- prezes jest sympatykiem Kaowców, czy Pisowców?
[x]
YOSHI -0,83% 2,40 2025-09-18 16:32:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.