Dnia 2025-01-16 o godz. 10:19 ~_m_ napisał(a): > To przykład naganiacza... . Życzę tej osobie, aby zarobiła w 2025 r. tylko tyle co zarobiła na tej spółce na tym ruchu.
on nie zarabia na handlu - on ma od wpisu płacone, to kibic/troll
Trzymaj znaczyło trzymaj dla tych co chcą. Nikt nikogo na siłę nie zmuszał, aby akcje trzymał, prawda? Opinie ludzi na forum są tylko ich prywatnymi opiniami i nie zobowiązują innych co do treści tu zamieszczanych. Poczytaj regulamin Technik. Który technik to nie wiem, bo was Techników jest chyba że 20. Skaczecie po forach. Czy zrozumiałes teść tego co napisałem, czy mam Ci wytłumaczyć to jeszcze raz? Wspomniałem też że 3 razy, że Wam jest dobrze mówić na odwròt:). Wtedy się cieszycie, bo myślicie na przykład, że ktoś kupił akcje po 5.50 zł. Ale wydaje mi się, że to wy je kupiliście Spokojnie czekajcie na lepszą cenę. Usredniajcie, itd. a jeśli chcecie to sprzedajecie następnemu Technikowi po 1 zł, kiedy obiecavwam na forum, że idkupicue je sobie znowu po 50 groszy:). Miłego weekendu wszystkim.
Do lekarza na nogi bo na głowę za późno. Napisałeś Wyraźnie trzymać. Znaczy zakładam że sam trzymasz bo spodziewałeś się że będzie zapowiadane przez ciebie od 4 lat 10 zł - po tyle brałeś. Jak spadło do wykręcasz się mówiąc że to jednak nie to znaczyło. Ja czasem ale nie zawsze komentuję swoje poziomy wejścia czy wyjścia pytać okazję do zarobienia. Pisałem wyraźnie że 3.10 wychodzę i macham wam z peronu. Po czym pisałem że 2,76 trzyma i że warto wejść znowu. Po czym znowu pisałem że od 4 zaczynamy korektę po czym dodałem tekst że to już będzie raczej odwrót i tylko będą korekty wzrostowe w trendzie powrotnym spadkowym. Nie skacze po forum po prostu obserwuję setkę z półek i tam gdzie się coś dzieje zawsze jestem Nie skupiam się na jednej tylko zawsze na czterech lub pięciu spółkach proste jak drut
Bzdury. Kto miał oddać już oddał. Wszystko zależy od ludzi.
Jak staną okoniem, to równie dobrze może być 3zł.
Swoją drogą przydałby się zagubiony inwestor Zdzichu ze spadkiem po ciotce.
Utarłby nochala.
...albo fund jaki
Dnia 2025-01-20 o godz. 08:33 technik-at napisał(a): > Przydałby się ale na to bym nie liczył na pewno spekuła to jeszcze rozegra ale wydaje mi się że z poziomu około 1,9x
Biorąc pod uwage, ze teraz mamy RSI ponizej 30 to ciezko mi sobie wyobrazic spadek pod 2 zl. Raczej spodziewalbym sie odbicia przy 2,2-2,4 (2,3 mamy jedna z luk). No chyba ze masz na mysli, ze podbija teraz, zejda do 1,9x i dopiero stamtad bedzie wiekszy ruch...
Haha chłopie. Trzy razy Ci sprzedałem akcje oraz Jackowi. To, że ENI pisał kupuj, nie znaczyło koniecznie kupuj. Siedź ubrany ostanio w akcje po raz trzeci i czekaj. Miłego dnia.