Nie po to wchodzili zeby sprzedawać w tak krótkim terminie, myślę że raczej długi long z chęcią dobrania, czekają na dopuszczenie do obrotu akcji z poprzednich emisji, wtedy raczej będzie taniej
a) 1.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii A
b) 500.000 akcji zwykłych na okaziciela serii B
c) 154.500 akcji zwykłych na okaziciela serii C
d) 1.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D
e) 345.500 akcji zwykłych na okaziciela serii E
f) 2.250.000 akcji zwykłych na okaziciela serii F
g) 14.999.999 akcji zwykłych na okaziciela serii G
h) 3.606.736 akcji zwykłych na okaziciela serii H
Akcje serii A, B i C w łącznej liczbie 1.654.500 są wprowadzone do obrotu giełdowego.
Akcje serii D, E, F, G i H w łącznej liczbie 22.202.235 nie były dotychczas przedmiotem ubiegania się
o wprowadzenie do obrotu.
A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Przedmiotem umowy jest pełnienie przez INC S.A. funkcji Autoryzowanego Doradcy dla Spółki, w rozumieniu Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu NewConnect, w zakresie wprowadzenia do obrotu w Alternatywnym Systemie Obrotu akcji Spółki serii D, E, F, G i H.
Gdzie tu masz napisane ze złożyli wniosek o dopuszczenie akcji do obrotu?
Równie dobrze mogą to zrobić za rok albo za 5 lat
Nie napisałem że złożyli wniosek, ale jednak umowę się podpisuje raczje w jakims celu, więc skoro podpisali to raczej mają zamiar to wprowadzić, szybciej niż później, jaki miałby być powpd podpisywania umowy teraz i czekania 5lat z wnioskiem?
A jaki jest powód zrobienia teraz a nie jak było po 13 zl? Teraz wprowadzać to bez sensu bo co nie ma takiego popytu żeby to pchac w dobrych pieniądzach teraz .Jak zaczną sprzedawać to na 2 zł się zatrzyma a chyba chcą zarobić sporo kasy a nie ja odzyskać. Zobaczymy co będzie. Osobiście bym poczekał aż podpiszą następne przejęcia i wywinuja kurs na 20 zl.Teraz to proste bo mało akcji w obiegu potem mogą zapomnieć o takiej kasie