Helmut ładnie to tak kłamac
Wtedy raport (ok. tydzień) przeciągnęło kilkadziesiąt spółek, bo audytor się nie wyrobił biorąc taka ilość zkeceń. A nie, że spółka sobie nie opublikowała.
Wątki ci się pomyliły. I oczywiście kłamiesz ta spółką kilka razy nie zdążyła na czas. O czym zresztą informowała i co można sprawdzić tutaj w komunikatach na bankierze. Akurat przy rocznym takie ja konsekwencje spotkały. Za złożenie raportu jest odpowiedzialna spółka nie audytor.
Jasne helmut, tylko to tak jakby cię nie wpuścili na Galapagos bo Ekwadorczyk nie sprawdził ci bagażu, haha
Raporty były tu na czas, opoźnienia to incydent.
Te foki ci mózg wyjadły? Kto tu kłamie?zapomniałeś już jak bredziles o stratach Techno i Agro wyczytanych w monitorach jak te jak raz miały zyski na operacyjnym. Albo jak wtórowałes prawnukowi że Wrona posiada akcje i stąd zawiadomienie z artykułu 19 MAR, a nie że jest osobą powiązaną. Tylko ty w przeciwieństwie do prawnuka wymyślasz dalej. On pewno przemyślał swoje gafy i przestał pisać.
Zochydzasz spółkę i posiadaczy BEZ żadnych konkretnych argumentów. Standard .
Ty kłamiesz! Kilkukrotnie oze przenosiło datę publikacji raportów kwartalnych. Oczywiście że te spółki miały straty co opublikowały w sprawozdaniach rocznych. I znowu kłamiesz nigdy nie twierdziłem że Wrona ma akcje. Jak tam informacje z pierwszej ręki o dofinansowaniu?
Taa? To kiedy to OZE przenosiło datę publikacji raportu?
Oczywiście, że łgaleś o wynikach spółek zależnych , podobnie jak twierdziłeś, że info od Wrony dotyczyło zmiany jego stanu posiadania akcji OZE a nie obowiązku informacyjnego z art 19 MAR jako osoby powiązanej. Bo to dokładnie pamiętam.
Haha jeszcze miesiąc temu piałeś z zachwytu na temat OZE, piałbyś tak do samego bankructwa. Teraz sprzedajesz jak ostatni fanatyk głodne kawałki i zmianie branży. Zero wiarygodności
Kłamstwo, haha.
Pisałem, że to incydenty. A ty miałeś przeorać komunikaty, stracić czas, żebyś się przekonał. Cel osiągnięty. Kręcisz i manipulijesz bez żadnych argumentów, dlatego cyklicznie zmieniasz nick bo anonimowo lepiej. Ale czuć cię na odległość.
Dnia 2025-01-16 o godz. 16:19 vincent_v napisał(a): > Kłamstwo, haha. > > Pisałem, że to incydenty. A ty miałeś przeorać komunikaty, stracić czas, żebyś się przekonał. Cel osiągnięty. Kręcisz i manipulijesz bez żadnych argumentów, dlatego cyklicznie zmieniasz nick bo anonimowo lepiej. Ale czuć cię na odległość.
Incydent 3 razy. Zostałeś zdemaskowany po raz kolejny vincent. On podał prawdę (zresztą ja to zrobiłem wcześniej), to ty kręcisz i manipulujesz. Dokładnie tak samo jest ze stratami spółek zależnych!
helmut nie masz pojęcia o GPW.
Na początku roku publikuje się daty przekazywania raportów okresowych i rocznych. To prognoza! Taka zmiana daty publikacji to normalka i ŻADNE nadużycie jeśli poinformuje się o tym stosownym ESPI. Inna sprawa jak nie dowiezie się deklarowanego terminu. Tu zdarzyło się to 1 raz i to z winy audytora o czym spka poinformowała o tym w raporcie.
Podobne manipulacje uprawiałeś podając z monitorów historyczne dane ze sprawozdań w połowie roku, które były już aktualizowane dwoma raportami kwartalnymi.
Dlatego pogadaj z kolesiami ( jeśli ich masz) o fotkach nie o GPW. Musisz przyjąć, że Vincent zarobi a ty nie. Średnia już blisko 0,7:) Czekaj bo będziesz mi liczył zyski.
Dnia 2025-01-15 o godz. 18:50 ~SzachMatVincent napisał(a): > Dnia 2025-01-15 o godz. 09:32 vincent_v napisał(a): > > Taa? To kiedy to OZE przenosiło datę publikacji raportu? > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-I-kwartal-2022-roku-8333610.html > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-II-kwartal-2022-roku-8387474.html > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-skonsolidowanego-sprawozdania-finansowego-za-rok-2022-8549746.html
vincent myśli że mu każdy uwierzy na jego kłamliwe słowo. Po raz kolejny został wyjaśniony. Tak samo kłamie co do agrosteelu i techno bo obie te spółki i w 2022 i w 2023 przyniosły stratę. Za 2024 jeszcze nie zlozyly raportu (przypominam ze to spolki zoo)