• Grudzień 2025 Autor: ~Galapagos [129.222.179.*]
    Typujemy kurs na 1grudnia 2025 roku. Zobaczymy kto będzie najbliżej. Mój typ 75 groszy.
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~inwestor [83.26.200.*]
    1,88 zł
  • Re: Grudzień 2025 Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Helmut ładnie to tak kłamac
    Wtedy raport (ok. tydzień) przeciągnęło kilkadziesiąt spółek, bo audytor się nie wyrobił biorąc taka ilość zkeceń. A nie, że spółka sobie nie opublikowała.
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~Galapagos [181.198.240.*]
    Wątki ci się pomyliły. I oczywiście kłamiesz ta spółką kilka razy nie zdążyła na czas. O czym zresztą informowała i co można sprawdzić tutaj w komunikatach na bankierze. Akurat przy rocznym takie ja konsekwencje spotkały. Za złożenie raportu jest odpowiedzialna spółka nie audytor.
    Jasne helmut, tylko to tak jakby cię nie wpuścili na Galapagos bo Ekwadorczyk nie sprawdził ci bagażu, haha
    Raporty były tu na czas, opoźnienia to incydent.
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~Galapagos [190.131.198.*]
    Kłamiesz. Do tego masz krótką pamięć. Bo na tym kłamstwie w zeszłym roku cię złapałem.
    Te foki ci mózg wyjadły? Kto tu kłamie?zapomniałeś już jak bredziles o stratach Techno i Agro wyczytanych w monitorach jak te jak raz miały zyski na operacyjnym. Albo jak wtórowałes prawnukowi że Wrona posiada akcje i stąd zawiadomienie z artykułu 19 MAR, a nie że jest osobą powiązaną. Tylko ty w przeciwieństwie do prawnuka wymyślasz dalej. On pewno przemyślał swoje gafy i przestał pisać.
    Zochydzasz spółkę i posiadaczy BEZ żadnych konkretnych argumentów. Standard .
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~Galapagos [46.112.64.*]
    Ty kłamiesz! Kilkukrotnie oze przenosiło datę publikacji raportów kwartalnych. Oczywiście że te spółki miały straty co opublikowały w sprawozdaniach rocznych. I znowu kłamiesz nigdy nie twierdziłem że Wrona ma akcje. Jak tam informacje z pierwszej ręki o dofinansowaniu?
    Taa? To kiedy to OZE przenosiło datę publikacji raportu?
    Oczywiście, że łgaleś o wynikach spółek zależnych , podobnie jak twierdziłeś, że info od Wrony dotyczyło zmiany jego stanu posiadania akcji OZE a nie obowiązku informacyjnego z art 19 MAR jako osoby powiązanej. Bo to dokładnie pamiętam.
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~pastor [78.8.38.*]
    Haha jeszcze miesiąc temu piałeś z zachwytu na temat OZE, piałbyś tak do samego bankructwa. Teraz sprzedajesz jak ostatni fanatyk głodne kawałki i zmianie branży. Zero wiarygodności
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~SzachMatVincent [79.124.108.*]
    Dnia 2025-01-15 o godz. 09:32 vincent_v napisał(a):
    > Taa? To kiedy to OZE przenosiło datę publikacji raportu?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-I-kwartal-2022-roku-8333610.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-II-kwartal-2022-roku-8387474.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-skonsolidowanego-sprawozdania-finansowego-za-rok-2022-8549746.html
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~SzachMatVincent [79.124.108.*]
    No i vincent nagle znowu zniknął jak mu udowodniono kłamstwo, czarno na białym.
  • Re: Grudzień 2025 Autor: vincent_v [31.0.59.*]
    Kłamstwo, haha.
    Pisałem, że to incydenty. A ty miałeś przeorać komunikaty, stracić czas, żebyś się przekonał. Cel osiągnięty. Kręcisz i manipulijesz bez żadnych argumentów, dlatego cyklicznie zmieniasz nick bo anonimowo lepiej. Ale czuć cię na odległość.
  • Kolejny raz vincent łże jak pies. Autor: ~Galapagos [179.49.5.*]
    Dnia 2025-01-16 o godz. 16:19 vincent_v napisał(a):
    > Kłamstwo, haha.
    > > Pisałem, że to incydenty. A ty miałeś przeorać komunikaty, stracić czas, żebyś się przekonał. Cel osiągnięty. Kręcisz i manipulijesz bez żadnych argumentów, dlatego cyklicznie zmieniasz nick bo anonimowo lepiej. Ale czuć cię na odległość.

Incydent 3 razy. Zostałeś zdemaskowany po raz kolejny vincent. On podał prawdę (zresztą ja to zrobiłem wcześniej), to ty kręcisz i manipulujesz.
    Dokładnie tak samo jest ze stratami spółek zależnych!
  • Re: helmut przybł,ędo kłamliwa Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    helmut nie masz pojęcia o GPW.
    Na początku roku publikuje się daty przekazywania raportów okresowych i rocznych. To prognoza! Taka zmiana daty publikacji to normalka i ŻADNE nadużycie jeśli poinformuje się o tym stosownym ESPI. Inna sprawa jak nie dowiezie się deklarowanego terminu. Tu zdarzyło się to 1 raz i to z winy audytora o czym spka poinformowała o tym w raporcie.
    Podobne manipulacje uprawiałeś podając z monitorów historyczne dane ze sprawozdań w połowie roku, które były już aktualizowane dwoma raportami kwartalnymi.
    Dlatego pogadaj z kolesiami ( jeśli ich masz) o fotkach nie o GPW. Musisz przyjąć, że Vincent zarobi a ty nie. Średnia już blisko 0,7:) Czekaj bo będziesz mi liczył zyski.
  • Re: helmut przybł,ędo kłamliwa Autor: ~SzachMatVincent [79.124.108.*]
    ta średnia 0,7 od 6 zł lepszy od oze jesteś ha ha ha
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~takaprawda [93.157.113.*]
    Dnia 2025-01-15 o godz. 18:50 ~SzachMatVincent napisał(a):
    > Dnia 2025-01-15 o godz. 09:32 vincent_v napisał(a):
    > > Taa? To kiedy to OZE przenosiło datę publikacji raportu?
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-I-kwartal-2022-roku-8333610.html
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-okresowego-za-II-kwartal-2022-roku-8387474.html
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/OZECAPITAL-Zmiana-terminu-publikacji-skonsolidowanego-sprawozdania-finansowego-za-rok-2022-8549746.html

vincent myśli że mu każdy uwierzy na jego kłamliwe słowo. Po raz kolejny został wyjaśniony. Tak samo kłamie co do agrosteelu i techno bo obie te spółki i w 2022 i w 2023 przyniosły stratę. Za 2024 jeszcze nie zlozyly raportu (przypominam ze to spolki zoo)
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~takaprawda [93.157.113.*]
    sprawozdania nie raportu (zeby sie slownictwa nie czepial)
  • Re: Grudzień 2025 Autor: ~Galapagos [179.49.5.*]
    10 minut trzeba żeby to sprawdzić, oczywiście vincenta nikt nie traktuje poważnie jak się daje łapać na takim prostym kłamstwie.
[x]
OZECAPITAL -2,14% 0,46 2026-04-15 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.