• January Ciszewski Autor: ~romek [188.50.155.*]
    coś czuję że odradza nam się JC , rozmawiam ze znajomymi z rynku kapitałowego i dochodzę do wniosku że JC i jego JRH zaczynają coraz bardziej liczyć się na polskiej scenie inwestycyjnej . obserwuje kurs JRH i dochodzę do wniosku że po przejściu na rynek główny i dołączeniu Macieja Zientary zmienia się JRH i jego postrzeganie w branży inwestycyjnej rośnie . prywatnie kiedyś rozmawiałem z Januarym i zrobił na mnie dobre wrażenie . czas pokaże czy miałem racje ( zainwestowałem niedawno w JRH , a bardziej w JC ) średnią mam około 7.50 . liczę że 2025 będzie Jego rokiem . pozdrawiam inwestorów którzy chcą wnieść tutaj na forum merytorykę a nie oszołomstwo .
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Oze [83.25.31.*]
    Dnia 2025-01-13 o godz. 01:16 ~romek napisał(a):
    > coś czuję że odradza nam się JC , rozmawiam ze znajomymi z rynku kapitałowego i dochodzę do wniosku że JC i jego JRH zaczynają coraz bardziej liczyć się na polskiej scenie inwestycyjnej . obserwuje kurs JRH i dochodzę do wniosku że po przejściu na rynek główny i dołączeniu Macieja Zientary zmienia się JRH i jego postrzeganie w branży inwestycyjnej rośnie . prywatnie kiedyś rozmawiałem z Januarym i zrobił na mnie dobre wrażenie . czas pokaże czy miałem racje ( zainwestowałem niedawno w JRH , a bardziej w JC ) średnią mam około 7.50 . liczę że 2025 będzie Jego rokiem . pozdrawiam inwestorów którzy chcą wnieść tutaj na forum merytorykę a nie oszołomstwo .

TAK JAK ZAPOWIADAL Z ZIENTARA IDZIE NOWA PIEKNA ERA DLA JRH
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Tomek [37.225.52.*]
    Medcamp tam będą podpisane umowy z Arabią Saudyjską .. tak oze masz racje oni tylko w grube interesy wchodzą .. NO TYLKO ŻE TROCHĘ NIE TE SPÓŁKI .. ładnie wam odskoczył medcamp a wy tu czekajcie i poczytajcie poczytajcie .. wy czytajcie a medcamp zbiera kasę ha.. tak was oze tu omamił haha.. i wysterował ..
    Haha ale mam z was bekę .. poczytajcie poczytajcie haha dalej czytacie ??? Ja zarabiam na medcamp haha
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Oze [83.25.31.*]
    Dnia 2025-01-13 o godz. 10:32 ~Tomek napisał(a):
    > Medcamp tam będą podpisane umowy z Arabią Saudyjską .. tak oze masz racje oni tylko w grube interesy wchodzą .. NO TYLKO ŻE TROCHĘ NIE TE SPÓŁKI .. ładnie wam odskoczył medcamp a wy tu czekajcie i poczytajcie poczytajcie .. wy czytajcie a medcamp zbiera kasę ha.. tak was oze tu omamił haha.. i wysterował ..

BADZ CIERPLIWY A ZOBACZYSZ CO SIE BEDZIE DZIALO NA JRH
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Maliniak [188.88.128.*]
    January jest na RGL i Mercator !
    Tak jest wszędzie w farm51 w CD Projekt w innogen .. w WIG 20 .. będzie spokojny
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Oze [83.25.108.*]
    > coś czuję że odradza nam się JC , rozmawiam ze znajomymi z rynku kapitałowego i dochodzę do wniosku że JC i jego JRH zaczynają coraz bardziej liczyć się na polskiej scenie inwestycyjnej . obserwuje kurs JRH i dochodzę do wniosku że po przejściu na rynek główny i dołączeniu Macieja Zientary zmienia się JRH i jego postrzeganie w branży inwestycyjnej rośnie . prywatnie kiedyś rozmawiałem z Januarym i zrobił na mnie dobre wrażenie . czas pokaże czy miałem racje ( zainwestowałem niedawno w JRH , a bardziej w JC ) średnią mam około 7.50 . liczę że 2025 będzie Jego rokiem . pozdrawiam inwestorów którzy chcą wnieść tutaj na forum merytorykę a nie oszołomstwo .

ZACZYNA SIE ZAPOWIADANA PRZEZ JANUAREGO NOWA WIELKA ERA JRH.CZEKAMY NA INFA Z ONGENO
  • Re: January Ciszewski Autor: ~Oze [83.25.55.*]

GDY PRZYJDZIE INFO ZE POZYTYWNIE ZAKONCZONA BADANIA NAD SM TO KURS JRH BEDZIE BARDZO SZYBKO NA NOWYCH SZCZYTACH.JA CZEKAM NA 70-100 ZL ZA AKCJE
[x]
JRH 5,65% 5,98 2025-09-19 17:00:00
2025-08-29
Skup akcji własnych
2025-08-22
Skup akcji własnych
2025-08-14
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać