Kapitalizacja obecna na poziomie 30mln jest oderwana od rzeczywistości według mnie o conajmniej 10-15mln ledwo co dostali oddech życia a kurs już z 10 na 20… powiesicie się na haki na dobre pół roku…nie neguje, że kurs będzie i po 20-30 ale na to trzeba czasu raportów i zysków a obecnie jest oddech topiącego się w wodzie….
Można też popatrzeć z innej strony, kurs spadł z 200 zł na 4,6 zł i teraz zaczyna wracać na wyższe poziomy do czego ma postawy. Pozytywnych informacji będzie więcej, wystarczy trochę cierpliwości.
20 grudnia 2024 r. w życie wchodzi embargo UE na import LPG z Rosji Embargo wchodzi, ale część LPG z Rosji może być nadal legalnie importowana Produkt o kodzie CN29011000 jest zwolniony z rozporządzenia sankcyjnego. W 2025 r. będzie mógł być legalnie importowany do UE
Średnia wycena firmy 300 mln. Kapitalizacja onico jako 100% właściciela alpetrou 30 mln. Układ zatwierdzony. 20 zł to bez naganiania ale jest mega tanio.
pare lat temu wieszczyłem zgon, sznasę na przetrwanie dawałem na jakies 10-20% Teraz powiedziałbym jakies 40% Ale tych co odnosza sie do kursu 200 przed laty nijak nie rozumiem. Nawet po układzie społka będzie miała długi które przy dobrych wiatrach bedzie spłacać kolejnych kilka lat Wycena z czasu kiedy handlowała dieslem i innymi nawet po uregulowaniu wierzytelności jest nierealna. A nad głową i tak wciąż wisza kary z URE