• 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~XX [188.33.249.*]
    https://www.gramwzielone.pl/woddor/20295084/5-mld-zl-dofinansowania-na-odnawialny-wodor

Ten rok bedzie pelny dotacji na wodor, tylko brac
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~Tomek [178.37.86.*]
    Bierz ile wlezie
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~Obserwator [46.134.80.*]
    Ja też kupiłem pod koniec 2024 pakiet ale spółki konkurencyjnej Hipowers. Dla porównania dane z biznesradar: Hipowers - rating AAA (najwyższy), Innogene - rating D (najniższy). Hipowers - C/WK=1,3 Innogene - C/WK=7 Hipowers - wskaźniki i krzywe kroczące - kupuj. Kluczową sprawą dla obu spółek będzie to czy spełnią warunki aby otrzymać dotacje rządowe na dalszą działalność. Tutaj czas pokaże ale otrzymanie wysokiej bezzwrotnej dotacji byłoby silnym bodźcem do rozwoju i wzrostu kursu.
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    Ale tutaj więcej razy była spółka zawieszana i więcej kasy musiała płacić jako kary. Więc wiesz, nie we wszystkim tamci mają lepsze wyniki niż tutaj. Nie naganiaj. :D
    Jak była zawieszana i płaciła kary to nie jest to dobra rekomendacja. Ja nie pisałem o wynikach tylko porównałem ratingi obu spółek, wskaźniki C/WK. Napisałem swoje uwagi przed rozpoczęciem sesji. Zobacz aktualne notowania Hipowers i Innogene.
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~XD [188.33.249.*]
    wiecie Panowie ze Hipower jeszcze niczego nie sprzedala, ani w 23 ani w 24 roku. Zero przychodow. Dziwne te ratingi.
    Ja czekam na polowe lutego . Obie spolki pokaza swoje przychody i wyniki

Ps. liczenie tylko na dotacje jest zludne. Bez przchodow i zagwarantowania finansowania wkladu wlasnego nikt nikomu nie da zadnej dotacji
    Ale na jakiejś podstawie rating jest wyznaczany. Wskaźnik C/WK=1,3 dla Hipowers też nie wziął się znikąd tak jak C/WK=7 dla Innogene jest pięciokrotnie wyższy. Ale obiektywnie trzeba powiedzieć, że obydwie te spółki jeszcze niczym się nie wykazały ale na giełdzie nie ma chyba innych spółek z branży wodorowej.
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~XD [188.33.249.*]
    dokladnie, na razie malo kontretow maja. Ja czekam na raport kwartlny z Q4. wowczas obies poslki bedzie mozna porownac?
  • Re: 5 mld na wodor z NFOŚ Autor: ~Tomek [83.25.232.*]
    Ale jazda na Hipowers
[x]
HYENERGY 0,92% 2,32 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.