• Mamrotanie Autor: ~Pająk [31.0.1.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=iH2JNtEDwaU

Opowiadacz :((
  • Re: Mamrotanie Autor: ~newone [31.61.244.*]
    Szkoda czasu na cygana ...
  • Re: Mamrotanie Autor: ~newone [31.61.249.*]
    Bełkot ten sam co zwykle, szkoda czasu. Mógłby choć raz coś sensownego powiedzieć.
  • Re: Mamrotanie Autor: ~Tadek [37.19.195.*]
    Pajak skad ta aktywnisc na naszym forum. Nie masz akcji wiec o co chodzi? Dbasz o moj kapital jak laser1 hahhahah
    Co za typ
  • Re: Mamrotanie Autor: ~Gargamel [217.173.4.*]
    Serio pojęcia nie macie co to za spolka. Oceniacie ja na podstawie wypowiedzi dwóch panów. Poczytajcie co mają w portfelu. Tutaj będzie znacznie znacznie wyżej.
  • Re: Mamrotanie Autor: ~Michał [91.235.230.*]
    Tak jak pisałem nie oddam moich akcji a mam ich ponad…:) no sporo…jeszcze dokupię w poniedziałek ten wafelek co stoi na 19,00zl i czekam do czerwca
    mało wypowiadam na forum mogłem sprzedać ale czekam na dywidendę zobaczcie po historii zawsze dawali i to nie małą, zobaczymy… przepraszam, to tylko moje zdanie i nie chce nikogo obrazić ale szczekają tylko ci co sprzedali. Widzieliśmy wszyscy 12k ustawione ale NIK nie sprzeda. W banku na lokacie do czerwca możecie dostać około 3,5 % a tutaj może być 100% ale co tam
    Pozdrawiam,
  • Re: Mamrotanie Autor: ~Nowicjusz [83.22.165.*]
    A kiedy chcesz ta dywidendę dostać? Bo tak na prosty, chłopski rozum to dywidendę wypłaca się od zysku... Oni mają mega straty za zeszły rok. W drugiej połowie tego roku może osiągnąć próg rentowności... Nigdzie nie jest powiedziane, że ten rok wyjdzie na plus. To kiedy liczysz na tą dywidendę?
  • Re: Mamrotanie Autor: ~fakty [181.214.131.*]
    Fakty sa takie:

1. Tu dlugo nie będzie żadnej dywidendy. Zresztą na jednym z pierwszych webinarów zarząd to jasno wypowiedzial. Tu plan był taki żeby zarobić na wzroście wartości spółki (rzekome zapowiedzi o wzroscie 10% powyżej sWIG80) - nie wyszło

2. Landis podpisał 5 umów z IDTF-ami w USA i odszedł do konkurencji. Jerzakowski nie podpisal nic i dalej grzeje ciepłą posadkę w spółce. Ten człowiek jest skompromitowny jako sprzedawca i powinien odejść.

3. Spólka uzyskała CE i FDA na swoje kluczowe produkty (DeepRythmAI, DRP) co jest wartością spolki ale sprzedaż tego lezy i kwiczy

4. Spolka uzyskała CE na VCAST-a który jest na prawdę przełomową technologią, przynajmniej jesli chodzi o rynki poza US. I to głównie poza USA należy upartywac zysków bo w USA rządzą Cleerly i Heartflow i jeżeli zarząd mysli że oni im ten rynek oddadzą to sie grubo myli.

5. Prawdopodobnie wystarczy kasy na doczłapanie do pozytywnego Cash-flow w Q3 ale czy to jest szczyt marzen? No chyba nie tego oczekiwali inwestorzy biorąc pod uwagę przychody w 2016-2017 na poziomie >200 mln zł

6. Czy wystarczy kasy na zarejestrownie VCAST w USA, prawdopodobnie tak a nawet jeśli zabraknie to nie będzie to duza kwota i nawet jak dojdzie do emisji to bedzie zamknieta dla okreslonego inwestora.

7. W spolce po przejęciu przez Biofund nie wykonano restrukturyzacji skutkiem czego koszty operacyjne są bardzo wysokie. Nie zwolniono nierobów którzy tylko grzeją stołki. I to jest bardzo duzy bląd zarządu ktory nalezy naprawic.
[x]
MEDICALG -0,15% 33,00 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.