• Q&A Autor: ~BoskiWrożbita [37.47.248.*]
    Pytajcie o wszystko a ja Wam wywróżę, jak jest.
  • Re: Q&A Autor: ~Gabryś [109.243.128.*]
    Kiedy premiera?
  • Re: Q&A Autor: ~Pre [89.64.0.*]
    Bez wróżenia mogę napisać że jak pójdzie zgodnie z planem to marzec. Koniec stycznia gra skończona na UE5, luty testy, marzec premiera. Możliwość przesunięcia jeżeli podczas testów wyjdą błędy, które oczywiście trzeba będzie poprawić.
    Co ty farmazony bredzisz. Nie będzie żadnego UE5 na premierę
  • Re: Q&A Autor: ~Pre [89.64.0.*]
    Się okaże czy farmazony
    No się okaże, podobno Mati ma się pojawić w "Gaming na giełdzie", nie za tydzień, nie za dwa ale niebawem.
    UE5 na premierze to fajny pomysł ok pod warunkiem ,że wyjdzie bez błędów. Wolałbym premierę na starym silniku i bez błędów niż nowy silnik i nieoczekiwana wpadka i liczne błędy i pokrętne tłumaczenie jak po prologu
  • Re: Q&A Autor: ~Pre [89.64.3.*]
    A ja wolę UE5 bez błędów na premierę
    Skoro castle flippera, piekorza , elektryka i nawet prolog JDMa nie potrafili wydać bez błędów to można oczekiwać że tym razem będzie inaczej? UE5 na premierze do porwanie się z motyka na słońce dla nich.
    Wiadomo, też bym chciał żeby wszystko się udało , ale bądźmy realistami
  • Re: Q&A Autor: ~Pre [89.64.3.*]
    Gra ma być miesiąc bardzo mocno testowana i wszelkie błędy usuwane kolejny miesiąc, nie podali konkretnego terminu premiery dlatego żeby grę dopracować i ewentualnie wydać miesiąc później niż planują a nie trzymać się wyznaczonej daty i wydać co mają na chwile obecną.
  • Re: Q&A Autor: ~Kubek [89.205.135.*]
    nie trzeba wróżyć będzie północ
[x]
GAMFACTOR -7,59% 7,30 2025-10-09 14:40:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.