Ja wiszę na haku od Covidu, leży sobie i czeka ale nie wiem na co i na ile. Uśredniałem i teraz rozmyślam przy ilu PLN wywalić te akcje. Jakie macie plany? Myślicie, że będzie 10 zł? Nie wiem czy wytrzymam do 10 PLN :D
Nie napalam się, jedyne co mnie zastanawia to czy właśnie przy tych 3 złotych nie wyjść bo będę miał już wtedy zysk nie mały czy jednak zaryzykować i poczekać bo 10 zł może tu być jak za dawnych lat, nie pod fundamenty ale pod wizję i bajki.
Jak się okazuje to tu będzie główna rozgrywka terapi SM .. tu sobie zrobili gniazdko do dobrego zarobku .. na jrh i synergi za dużo gadania było .. można było wyczuć że to podpucha .. i teraz tecwpisy tutaj .. że niby tylko 3 zł .. taka sama narracja jak niegdyś na cłc .. robią wszystko żeby nie kupować że niby tylko 3 zł .. a już jest zaplanowane od dawna że tu pójdzie główna fala uderzeniowa akcje już rozdane i przygotowane .. a leszcz będzie OBSERWOWAŁ JRH zaciskał piąstki i czekał kiedy odpal .. i na synerdze to samo .. a tu główna rozgrywka hehe .. 100 zł do końca roku ZAPAMIETAJCIE TEN WPIS ..
Adam a Ty jesteś pierwszy dzień na giełdzie ?? Jakie fundamenty chłopie .. jest pionowa i nie ma. Co się zagłębiać .. fundamentem tutaj jest SM .. może się okazać że medcamp odegra tu kluczową rolę podczas gdy leszcz czeka na synerge .. ja już widzę po waszej narracji że to właśnie tutaj będzie kluczowa rozgrywka .. ty piszesz o 10 zł hehe .. 100 zł do końca roku idę o zakład .. WSPOMNICIE TEN WPIS