• Ostrzegałem! Autor: ~Lex [91.123.181.*]
    Powielają ten sam numer od lat a zysków jak nie było tak nie ma. Prezes szczęśliwy bo wpadło do sieci a was urobił kolejny raz. Nie śmieje się bo sam tak straciłem na ten śmiesznej pseudo innowacyjnej spółce
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Ale kogo urobił? czy te emisje idą do drobnych? jaki procent akcji jest w rękach czytelników forum bankiera? Coś ci się chłopcze pomieszało z deczka.
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~moneymaker [194.242.62.*]
    Proszę Ciebie człowieku przestań wylewać swoje frustracje. Spółka wprowadza innowacyjne rozwiązania, widać zainteresowanie rynków zagranicznych ich pomysłami, małymi krokami realizuje swoje obietnice. To jest maraton, a nie bieg krótkodystansowy. Ja wiem, że za wszelką cenę chcecie obrzydzić spółkę takimi wpisami, ale spokojnie kto ma własny mózg, doskonale wie, że w tutaj drzemie bardzo duży potencjał tylko potrzeba cierpliwości.
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~He [77.255.119.*]
    no ale ewidentnie ktos lutuje z nowej emisji
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~Lex [5.173.56.*]
    Innowacje to mikro podzespoły to były 15 lat temu. Teraz to jest zderzenie z rzeczywistością
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~Max [149.36.50.*]
    cierpliwości, masę kasy, super fachowców i nadziei, że technologia się przyjmie,
    to już ponad 6 lat, miałbyś tyle cierpliwości?
  • Re: Ostrzegałem! Autor: ~moneymaker [31.0.53.*]
    To po co tutaj jesteś? Jak już straciłeś cierpliwość to jest masa innych spółek na tym rynku :D
  • Re: Ostrzegałem! Autor: piwomocne [188.33.240.*]
    jakie emisje? może wyjaśnisz?
[x]
XTPL -1,03% 67,10 2026-03-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.