i tak scen będzie taki, że gdy umowa zostanie podpisana lub wypłyną szczegóły i będą one dobre, to zwyczajnie odetnie od akcji gdzieś do okolic 80/90 zł, dopiero wówczas powróci zwykły handel, aż do kolejnego info. Myślę, że przy bardzo dobrym scen poziomy do osiągnięcia to 150-230 zł w long term
Jeżeli ktoś pracuje w służbie zdrowia to wie że wynikintejnfirmy będą niedługo porażające, za 2 lata spotkamy się z kursem około 120 zł. Chyba każdy z pacjentów i służby zdrowia spotyka się z ich lekami codziennie
To jest jeden biotech co produkuje i sam się utrzymuje nie robi co chwila emisji . Produją co sami stworzyli a jak wpadnie kolejny produkt to lis na loterii
Tak to działa w przypadku Celony mającej przychody z produkcji a nie tylko z emisji i dotacji. Tylko czemu ma takiego nieudanego prezia. Cpl116 ogłosili wyniki chyba w maju. I co 7miesiecy 0 efektu a przecierz niby obserwowali i żaden parkinson nie blokował sprzedaży. Ta nieumiejętność spienirrzenia projektów. Madskrs
Prezes kompletnie nie ma umiejętności sprzedażowych. Falkierii 2.5 roku bez zapowiadane go partneringu a konkurencja nie śpi chyba że nikogo to nie interesuje. Cpl116 już 7 miesięcy a cpl36 6 miesięcy i cisza. A ponoć tyłu czekało tylko na końcowe wyniki. Zero efektów to i zero zainteresowania spółką na GPW. To też główny problem spółki widziany przez anali. Brak umiejętności sprzedania projektu.
Zwyczajnie coś jest nie tak z tymi cząsteczkami, stąd cisza. A Pinokio dalej mami i obiecuje.
Pamiętacie jak przy fapkieri mówił, że partnering będzie przed emisją? Ja pamiętam doskonale. Ta firma to jeden wielki żart i przepalanie publicznej kasy z dotacji. Dziękuję pozdrawiam
To możliwe jednak zbyt grubymi nićmi szyte byłoby ściemnianie o tych cząsteczkach. Za dużo ludzi w tym siedzi. Ale faktycznie jest jakiś kłopot bo nawet czekając na parkinsona przy cpl116 na nic nie czekamy. Falkierii teraz to już muszą odpalić w USA. Za dużo się zaangażowali. Tak naprawdę tylko udany finansowy partnering wiarygodnie dokonania spółki i ją samą. Inaczej będzie klapa i generyki nic nie pomogą.
problem nie dotyczy w mojej opinii umiejętności sprzedaży tylko osobowości MW, który nie szanuje inwestorów - nie od dziś. Co do Falkieri to po prostu wyniki kliniczne są za słabe - to nie tajemnica, bo były opublikowane.
Hm. W jednobiegunowej owszem ale w dwubiegunowej były lepsze. Nawet MW nie jest tak głupi by brnąć w 3 fazę w USA z kipeskimi wynikami bo koszty są ogromne. Łatwiej by to wyciszył. Tang to też w branży nie anomim. Przeciąganie się projektu nawet z Tangiem do 2.5 roku podważa jego wiarygodność to fakt. I to zero informacji to się dokłada do wiarygodności MW.
Hehe zawsze te bez sensu teorie spiskowe. Zbliżać się zbliża od kilku miesięcy czy taki na jaki czekamy to się okaże. Falkieri już raz mocno zawiodło więc zobaczymy co nam MW teraz przygotuje dla Cpl.
sprzedać za 8 mln jak Pure każdy może ale ale już za 180 trzeba chwilę poczekać . Czy myślicie że clp 36 by się nie sprzedał dawno za 20 mln ale czy o to chodzi i czy potrzebny jest pośpiech
Pure to i tak jakaś tam faza 0 . Pośpiech owszem wskazany jest do łapania wszy a nie w biotechnologii jednak czas jaki zmarnowali na Falkierii to zdecydowanie zbyt długo i oby tego nie powtórzyli .
Falkierii przypadl na słaby czas, zaraz po kryzysie z opoidami i pewnie to w połączeniu z marnymi kompetencjami CLN w rozmowach z FDA zakończylo się takim a nie innym partneringiem. CNatomiast cały czas ma ogromny potencjal i przyjdzie czas żeby ocenić wiarygodność MW, f3- wczesna albo pozna wiosna jak padło na konfie.
Cpl36 to zupełnie inny temat, inne wskazania i nowy mechanizm działania, sprzedać niżej jak 150-200 za sam upfront to byłby lekki niesmak. Pozdrowienia dla cierpliwych
To jedno i fakt że by było miło. Jeszcze milej by to nastąpiło w pierwszym półroczu chociaż a nie będziemy czekać a kurs będzie niszczony na niewielkich obrotach.
Obawiam się że do raportu nic nie powiedzą, a raport za 2024 dop w kwietniu, albo i później w maju za 1 q. Też liczyłem na jakąś dynamikę, ale to chyba nie tutaj. Wniosek mam taki, że albo dużo się dzieje albo niewiele bo nawet na LinkedIn kiszka , nie mówiąc że nie złożyli zyczen świątecznych czy noworocznych (trochę słabo)
Najlepsze życzenia to byłby kurs 60-80zł ja jestem tu grubo zaangażowany i już 22 lata co najmniej . poczekam kolejne dwa widzę tu potencjał nie na 5 procent tylko raczej 100 .A takie dziecinne zabawy jak wczoraj czy dzisiaj że 200 tys w obrocie to naprawdę nic nie zmieni było po 30 i ludzie brali za mln
Brali po 30 jednak od tego czasu mogli się zniechęceni już pozbyć. było sporo sesji z dużymi obrotami na których ktoś sypał . A z czekaniem to mam nadzieję że to nie będzie drugi odcinek pt falkierii . Kolejne 2 lata mało kto wytrzyma tylko czekając.
Ok to już ponad 10k akcji na 25.45.poszlo.Tylko nie było aż tak dużego zlecenia sprzedaży więc to raczej ukrycia i ktoś to oddaje. Ciekawe czy umówiona operacja cichego zdania. Mimo wszystko to zieleń jaka by nie była.
Kuba dla mnie to jakiś gruby sypie spory pakiet ale nie na raz a powoli dorzuca do gara jak schodzi. To mi śmierdzi bo to jest już od dość dawna takie sypanie Celina się nie podnosi niby parkinson tuż tuż a po nim umowa cpl36 a oni oddają że hey. Śmierdząca sprawa. Tu się coś kluje nie tak.
Chciałbym w to wierzyć. Mam jednak trochę wątpliwości. Może być odwrotnie i sypanie faktów. Ale ok czekamy na MW on tu jest główna niewiadoma kiedy coś od siebie da by to wszystko uwiarygodnic.
poziom 24-25 robi za mocne wsparcie poniżej brak chętnych nie ma podaży a najmniejsze info powoduje wzrost nie mówiąc o dużych poważnych espi które mogą zrobić 100 procent w tydzień
Wątek z bajkami z mchu i paproci,poczytajcie bez zbędnych emocji bo życie Was movno zweryfikuje.Pinokio jeszcze niczego nie dowiózł,falkieri,kolejka Big Farm stojąca w blokach czekając na wyniki itd a Pinokio jakby posmutniał i nabrał wody w usta bo widocznie te jego cząsteczki nie takie wspaniałe jak myślał.No ale zawsze moze sie zwrócić do Tanga i zrobic emisje za kolejny wkład ,najlepiej po 8
To nie Pinokio tylko prezes Wieczorek który zbudował wielką Polską firmę od podstaw i dalej buduje jej wielkość na tą chwilę to 300 mln USD to bardzo nie wiele możemy to pomnożyć kilka razy