To nie jest straszenie, tylko informacja. Wielu wcześniej mówiło, jakie są plany, choćby w książkach- Huxley, Orwell, Attali, Schwab itd. Ostrzegali m. in. Bill Cooper, Pierre Gilbert, David Icke, Anthony Patch, Alex Jones. Filmów byla niezliczona ilość, ale najbardziej znany to Matrix. 10 przykazań na kamiennych płytach w Georgii, które symbolicznie zostały wysadzone nie tak dawno temu. A to tylko mały wycinek tego. Dość ciekawy jest film "Komórka" z 2016 roku z Cusackiem i Samuelem L. Jacksonem.
Dnia 2025-01-08 o godz. 21:21 ~Jaro napisał(a): > Nie strasznie mnie. > > Ja chcę żyć! > > Mam rodzinę, dzieci. > > Marzenia do spełnienia. > > A ciągle piszecie, że przyjdzie zaraza i będzie kaplica
Taaaaaa(kkkk) ta 'zaraza' już idzie do nas od 5 lat i dojść nie może ,.... a stara zasada wszystkich akwizytorów szczególnie tych od ubezpieczeń , to postraszyć klienta np. pożarami, 'zarazami' - chorobami ( rak, wylew, zawał serca itp) , zalaniami (pęknięta rura) itp
Ps. wc**** to ja odpowiem jak na forum Bankiera zniosą cenzurę podobnie jak już na Instagram-ie i 'Fejsbuk' u Marusia, czy Twitter obecnie X u E. Muska
Dnia 2025-01-09 o godz. 10:26 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-01-08 o godz. 21:21 ~Jaro napisał(a): > > Nie strasznie mnie. > > > Ja chcę żyć! > > > Mam rodzinę, dzieci. > > > Marzenia do spełnienia. > > > A ciągle piszecie, że przyjdzie zaraza i będzie kaplica > > Taaaaaa(kkkk) ta 'zaraza' już idzie do nas od 5 lat i dojść nie może ,.... a stara zasada wszystkich akwizytorów szczególnie tych od ubezpieczeń , to postraszyć klienta np. pożarami, 'zarazami' - chorobami ( rak, wylew, zawał serca itp) , zalaniami (pęknięta rura) itp > > Ps. > wc**** to ja odpowiem jak na forum Bankiera zniosą cenzurę podobnie jak już na Instagram-ie i 'Fejsbuk' u Marusia, czy Twitter obecnie X u E. Muska
OOOO się ukazało , a miało być usunięte ,... już znieśli j.w. cenzurę ????
Ps. I na snw już koniec podbitki noworocznej ? ? ?
Dnia 2025-01-08 o godz. 21:21 ~Jaro napisał(a): > Nie strasznie mnie. > > Ja chcę żyć! > > Mam rodzinę, dzieci. > > Marzenia do spełnienia. > > A ciągle piszecie, że przyjdzie zaraza i będzie kaplica
Dnia 2025-01-09 o godz. 11:18 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-01-08 o godz. 21:21 ~Jaro napisał(a): > > Nie strasznie mnie. > > > Ja chcę żyć! > > > Mam rodzinę, dzieci. > > > Marzenia do spełnienia. > > > A ciągle piszecie, że przyjdzie zaraza i będzie kaplica > > Ala ma kota
Cmpunk ma rację to nie straszenie, a INFORMOWANIE. Od siebie dodam, że o czasach w których obecnie żyjemy jako pierwszy pisał św. Jan w Apokalipsie. To co nas jeszcze czeka to druga pandemia, III wojna światowa, głód, kryzys finansowy, ostrzeżenie sumień, ujawnienie antychrysta, wielki ucisk, ponowne przyjście pana Jezusa i Królestwo Boże na ziemi.
Co do filmów to polecam Early Warning z 1981 r. Tam też jest pokazane wszystko co planują, łącznie z nowym systemem płatności opisanym w Apokalipsie
15 I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii i by sprawił, że wszyscy zostaną zabici, którzy nie oddadzą pokłonu obrazowi Bestii 16 I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia. 18 Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
Ktosiu, świetne podsumowanie. I są rzeczy, które można sprawdzić organoleptycznie samemu: https://www.cda.pl/video/109083820f https://www.cda.pl/video/1261922447