• Ile to już pokoleń? Autor: ~Zibi [37.248.253.*]
    Naiwniaków przewinęło się przez panią Olgę? Hahaha
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~coo [189.129.5.*]
    Zaskakujące, że ta firma nadal działa. Zarząd wydaje się bardziej skoncentrowany na pozyskiwaniu funduszy z europejskich projektów i inwestorów niż na osiąganiu rzeczywistych postępów. Inne firmy, takie jak Solaires czy Perovskia, osiągnęły podobne rezultaty przy znacznie mniejszych nakładach finansowych, mniejszej promocji i w krótszym czasie. Solaires, na przykład, może pochwalić się doświadczonym zespołem zarządzającym, a ich COO ma imponujące doświadczenie w branży.

W porównaniu do nich, Saule zdaje się opierać bardziej na szczęściu niż na ekspertyzie. Nawet ich szeroko reklamowany patent, za który otrzymali nagrodę, jest rozczarowujący. Opisany w nim proces produkcji jest zbyt kosztowny, by technologia mogła być opłacalna na dużą skalę. Mam nadzieję, że firma zrewiduje swoje działania albo poniesie konsekwencje finansowe swojej nieefektywności.
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~Gucio [91.236.137.*]
    Ja zbieram
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~Saulestarter [89.151.45.*]
    Ja tez
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~hormon [79.188.89.*]
    Jak na moje krzywe oko to ktoś cały czas zbiera te akcje
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~jk [185.22.11.*]
    obrót ponizej 20 tysi nie spada, jak na NC to sporo
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~hormon [79.188.89.*]
    i okolice 1,2 cały czas trzymają
  • Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~Jar [109.206.198.*]
    Dnia 2025-01-08 o godz. 17:43 ~coo napisał(a):
    > Zaskakujące, że ta firma nadal działa. Zarząd wydaje się bardziej skoncentrowany na pozyskiwaniu funduszy z europejskich projektów i inwestorów niż na osiąganiu rzeczywistych postępów. Inne firmy, takie jak Solaires czy Perovskia, osiągnęły podobne rezultaty przy znacznie mniejszych nakładach finansowych,

No widzisz, Saule było o wiele bardziej skuteczne w przerabianiu dotacji i inwestycji w swoje wynagrodzenia. Bardzo pomaga w tym fakt, że temat jest modny i politycznie poprawny, naukowcy ładni, a materia skomplikowana więc przeciętny inwestor nie kuma na czym polega ten biznes.

• Re: Ile to już pokoleń? Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    SCAMY potrafią się reinkarnować. np. taki tymochowicz jedzie już ponad 15 lat lekko modyfikując narrację XD
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.