wleciał nowy zwiastun. Na X oczywiście hejt boomerów. Ale na wszystkich młodzieżowych portalach tiktok, instagram, tiktok ogromny zachwyt.
Moja ocena: spodziewałem się mniej i gorzej! Ten film naprawdę ma potencjał na zrobienie ciekawych wyników w kinie i na streamingach. Netflix by tutaj siedział idealnie! Jestem spokojny, chyba nawet dokupię papieru mimo, że uważałem że już mam wystarczająco.
Wleciał w weekend na Youtube, również film Karola z wizytą u MrBeast.
MrBeast widać był pod wrażeniem, tego co robi Karol aż przekroczyli na prywatnej rozmowie przeznaczony na Karola czas. Po tym, jak wcześniej widzom przedstawił Karol materiały, to mi też szczena opadła, co i na jakim polu Ekipa prowadzi działania.
Pomimo malkontwntow na forach i tych którzy tu zacznął pisać, a właściwie już rozpoczęli działania, zobaczycie jak film "100 dni do matury" zażre. To będzie hit.
Film będzie hitem, w komentarzach pod zwiastunem ludzie którzy nie oglądają ekipy pójdą na film ekipy,
500tys w kinie raczej spokojnie będzie ai pewnie z 2mln. Kolejny pakiecik do kupiony, podoba mi się ten start-up. Siedzibą się buduję a jak będą studia to tylko przyspieszy
Film, filmem choć po obejrzeniu mam wrażenie, że będzie hit.
Lubię stare przygodowe polskie "Podróż za jeden uśmiech", "Pan samochodzik", a po zapowiedzi widzę, że on zrobiony w podobnym klimacie jak te kiedyś, które oglądała cała Polska, tylko dodatkowo ten będzie w nowoczesnej formie. Czuję moc i ja osobiście czekam.
W filmie na yt, który wrzucił Karol z MrBeast, co mnie zaskoczyło, to że było widać, że na MrBeast zrobiło wrażenie, co robi gość z Polski, stąd te "wyłączcie kamery" i rozmowa z Frizem w cztery oczy. Nie zdziwię się, jak wleci z MrBeast jakaś współpraca.
Karol według mnie wykorzystał czas w Stanach, najlepiej jak mógł. Moje zdanie wykorzystał ten czas na maksa.
To, co pokazał przerzucając folder w którym było skumulowane, to co robi Ekipa Holding dopiero mi uświadomiło, co to za spółka i jaka przed nią przyszłość. Wcale się nie dziwię, że MrBeast szczerze był tym zaskoczony i zainteresowanych.