Wzrosty już nastąpiły, a to dopiero początek! Nowe analizatory na ostatniej prostej. Oto dowód: https://cormay.pl/kariera/aktualne-oferty-pracy/technik-elektronik
Nowe analizatory na ostatniej prostej? Wnioskujesz to po tym ogłoszeniu o pracę? Skoro tak siedzisz głęboko w temacie to oświeć nas proszę , które to nowe analizatory są na ostatniej prostej? Masz na myśl BlueBox?
Nie chcę abyś mnie źle zrozumiał - pomyślisz pewnie, że ignoruje Twje zapytania, ale mogę powiedizeć jedynie, że to nie jest skompromitowany przez Totala BlueBox.
Przeciez wszyscy wiedza, ze blubox juz bardzo dawno temu zostal wyrzucony do kosza. Ty pewnie sie ludzisz, ze EQUISSE w koncu wprowadza.Tyle lat juz go wprowadzaja, ze juz pewnie jest przestarzaly.
Żaden BlueBox, Equisse czy inny wynalazek nie jest w tych czasach już potrzebny. Rynek jest zasypany wszelkimi analizatorami w każdą stronę. Cormay działa na analizatorach producentów... głównie Mindray. To jest jedyny słuszny kierunek i inwestowanie w coś 'nowego' to strata środków.