• Pytanie Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.115.*]
    W co jeszcze inwestujecie oprócz Goveny, gracie na rynkach zagranicznych?
    Z tego co obserwuję tam też można wyciągnąć od kilku do kilkunastu set %. I tam możemy inwestować w bezpośrednich producentów samochodów np. Xpeng itd.
  • Re: Pytanie Autor: ~Mędrzec [91.146.243.*]
    akcjonariusze GOV inwestują tylko w EFE :)
  • Re: Pytanie Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.115.*]
    Ja trochę tam zainwestowałem, ale nie w Xpeng, bo według mnie inne są bardzo niedoszacowane i produkują piękne samochody, kto zgadnie jaka to firma?
    Pozatym wszystkie inwestycje przenoszę na giełdę amerykańską (chińskie spółki), bo nasza GPW już się skończyła, popatrzcie na ostatnie IPO kto tam zarobił, jedynie Ci którzy wyprodukowali ten papier toaletowy :-)
    Ciekawy jestem jak rozegrają GOV, jak jeszcze odwieszą ją kiedyś.
  • Re: Pytanie Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.123.*]
    Czyżby nikt nie inwestuje na rynkach zagranicznych?
    Jak myślicie, będzie jeszcze coś z tej perełki, zostanie odwieszona, czy usunięta z rynku?
  • Re: Pytanie Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.166.*]
    A czemu ma nie być? Kto ma akcje, że na forum nikt się nie udziela? Pusta spółka z przeciętnym bilansem i prawem do sprzedaży samochodów. Nieee lepiej kupić wodę z cukrem że wsi lipa
  • Re: Pytanie Autor: ~Tedi [31.0.58.*]
    A jak im idzie sprzedaż M G o tym już nie piszesz, podaj adres ich salonu bo chciałem kupić ale tylko z ich salonu bo chciałem ich wspomóc.
  • Re: Pytanie Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.161.*]
    A sprzedaż wyśmienicie 7000 samochodów w rok wczoraj samar wrzucił. Statystykę. Holding ssangjong baic forthing 5800. Ciekawe dla kogo się kokoszyli od 2018 z uchwałami i zbieraniem po 5 gr. Przypomnij mi po ile latach bah na maksimach???
  • Re: Pytanie Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.161.*]
    25 zł za akcję przy 41 mln akcji czyli miliard kapitalizacji. Dla mnie w porządku wartość godziwą. Co słychać w nowotworu. Govena lighting sp zoo.o. zarejestrowanej w październiku i po co?
  • Re: Pytanie Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.123.*]
    No to czekamy na rozwój sytuacji, nowe infa, maks do pół roku powinno się coś wyjaśnić.
    Govena ma 25mln akcji, więc wychodzi 40zł :-)
  • Re: Pytanie Autor: ~spaceszip [95.214.217.*]
    o kurła stary ale odlatujesz!
    wieszczysz że ci co nie potrafią sprzedać kalafiora na targu będą samochody sprzedawać od chińskich koncernów które mogłby tą firmę kupić i nasrać po sam dach? buhahahah
    facet zejdz na ziemię
    tu został tylko pozew i ja się właśnie za to biorę, wysłałem do goveny list z prośbą o udzielenie informacji, list podpisany, jak mnie chłopaki przeczytaliście to wiecie kto, nie dostałem odpowiedzi więc zgodnie z prawem zawiadamiam prokuraturę
  • Re: Pytanie Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.180.*]
    Nicxrgo nie rozumiesz fajnie że złożyłeś wniosek do prokuratury nie jestem z grupy spółdzielczej i dla mnie na + ale podaj mi powód ipo govena? Duże koszty płatne wywiady o samochodach zrzut kursu na 5 gr prywatne emisję przegłosowanie prawa do sprzedaży samochodów i przez 7 lat cienia upadłości s jedynie scalenie i nagonka od 5 rano żeby uciekać sprzedawać its a zlecenia za miliard pamiętasz jakie były dtsszaki? Ja jeszcze pamiętam jak na S stało drobnych zleceń na 10mln zł a nie jakieś śmieszne 200 tys
  • Re: Pytanie Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.227.*]
    Przypomnienie mi odlatyeaczy jak wyglądało wejście przez corolens lidera drukarek 3D. No i po co w październiku govena lighting sp zoo.o.? Co ukrywają w raportach? 6 lat w mordach prxynolisi raporty i kładli grzecznie przy kapciach inwestorom
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.