Skoro teraz playtesty i chcą niby jeszcze coś poprawić to za szybko dema na steam nie będzie. Ale faktycznie jeśli ma być sztos gra (jak na juju) to niech dopracują co się da.
Rank wishlisty rośnie, fallowersow przybywa. Tik tak zegar tyka
Pisali że demo będzie do końca tego kwartału więc obstawiam że będzie szybko myślę jakiś festiwal Steam trzeba sprawdzić jakie i kiedy są, a gra że jest ukończona i szlifują. Jak patrzę co piszą ludzie to się podoba więc dużo w tym demie poprawiać nie będą musieć.
Powoli, dyskretnie. Ktoś sobie kupuje. Tak jak pisałem na S pustawo a w lewo mało kto chce oddać. Czasu coraz mniej a chętnych będzie przybywać więc póki kaputakizacja jest niska na spadek nie ma co liczyć
Mało akcji a premiera zapowiadana na II kwartał. Czasu coraz mniej też tak oceniam, że nikt nie odda już łatwo akcji przed ostatnią prostą bo to nielogiczne zachowanie. Dobrze mieć akcje przed ogłoszeniem daty premiery, a w mojej ocenie to może nastąpić lada tydzień. Myślę któryś festiwal i premiera dema to by był dobry moment na takie ogłoszenia. Na discord na razie wydawca nie chce puścić pary z ust. Trzeba dopytać kiedy demo wrzucą publicznie może to będzie jakaś wskazówka.
Mówiłem, że z prawej nie będą cały czas szarpać. Koło 2 zł mały opór i widać że znów rynek czeka na jakieś infa. Pobuja się po 1.8-1.9 a jak ogłoszą kiedy pojawi się demo to ruszy na 2.xx
Technikę widze, że masz w jednym palcu... W okolicach 2.5 pln też pisałeś o krótkiej konsoli i szybkiej jeździe na północ.Po takiej przepowiedni zapadłbym się że wstydu, ale nie Ty... Przypominasz mi Ghosta z Farm51, który pisał, że niżej niż 60 pln nie spadnie