Dnia 2025-05-07 o godz. 10:15 ~Alex napisał(a): > Tam są menadżerowie którzy są z dużym doświadczeniem branżowym
Dzięki, że napisałeś "dużym doświadczeniem". Zmartwiłbym się, gdybyś nie powtarzał tego codziennie i za każdym razem z innym nickiem niż poprzednim razem.
Dnia 2025-01-05 o godz. 18:23 ~Nauczyciel napisał(a): > https://www.bcc.org.pl/prelegenci/grazyna-piotrowska-oliwa/ > > > > Zna się na biznesie
A powiedziała kiedy będą notowane akcje serii "O" za które akcjonariusze zapłacili prawie 5 mln zł? Bo takie pytanie powinno pojawiać się wszędzie razem z nią >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Dnia 2025-03-02 o godz. 13:17 ~Akcjonariuszzzzz napisał(a): > Jak będzie walne zgromadzenie i 2 etap połączenia wtedy ludzie zrozumieją połączenie i strategię 2025
Przecież się upierałeś, że do połączenia dojdzie w trzecim albo czwartym kwartale 2024 r. i ani miesiąca później. Twierdziłeś nawet, że to władze spółki podały tak w raporcie z maja. To dopiero jest coś wartego próby zrozumienia!
wszyscy chcielibyśmy szybkich zysków, najlepiej jutro. ja też. może też żałuję że to kupiłem, ale skoro już mam, poczekam. Na giełdzie ważna jest cierpliwość, a ta zostanie nagrodzona. uważam jednak, że jak to osiągnie 1 zł, to wielu tutaj sprzeda z ulgą, a to będzie tylko początek, zmiana słabych rąk na lepsze i kontynuacja. handel przenosi się do sieci, to będzie się rozwijać.