I dobrze bo to okazja jak bedzie miedzy 30 a 60zsl sprzedaje wszystko i za cala kase biore Starward najlepsza spolke gamingowa urosnie kilka tys %^ w 1-2lata max. Jestem na gieldzie od 2007r przwidzialem kilkanascie spolek juz co o1000% w 1 rok urosly Starward jest kolejna z nich.. Bedzie mega hirt gry wycena smieszna zarobia kilka x tyle co wycena na gieldzie po tej mega zwale o -95% xD poijntpack 60zl moze byc ale ja ucieknie przy 30zl juz bo sie boje ze mi Starward ucieknie tam p0otencjal kilka tys % a na pointpack tylko kilka set % po tencjal jednak szybciej wedlug mnie urosnei point od Starward dlatego jeszcze chwile poczekam i zamieniam cala kase na Starward jak wtedty kiedy mialem Optimusa po 1zl w ku a potem poszedl na 400zl xD
Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle , firma miała dostarczyć Polskiej Poczcie 2000 paczkomatow do połowy 2023 a dostarczyła ok 880 do końca 2024 jak poczta naliczy kary to pewnie splajtuja.....
dlatego juz dzis zamienilem na STARWARD i sprzedam po 70zl choc myslalem ze dobija chociaz do ok 24-30zl pointpacfk ale zwatpilem moga byc kary milionowe z poczta poolska chocioaz ok 50% zysku wpadlo na pointpack a na starward bedzie 5000% zysku w 1-2lata obnserwujcie ;)
Patrzac na fundamenty, powinno byc min 60zl, nawet bez zabki i z projektem poczty ktory idzie jak idzie, spolka ma dobre podstawy na perspektywicznym rynku