Tych samych osmiu gier, ktore mialy ustawione premiery na 2020, 2021, 2022, 2023 i 2024? A teraz mają 2025? Z penoscia w ty roku je zobaczymy... Ostrzegam kazdego przed wejsciem w tego potworka. Informacje sa ogolnodostepne.
Ta, inwestor z ciebie jak wiadomo co z czego. Wysil się trochę naganiaczu i podaj, dlaczego to ma być "rok simfabric". Tylko nie powtarzaj tych bredni o 5 gier do wydania, bo wszyscy doskonale wiedzą, że tkanina ich nie wyda, skoro nie wydawała w 2020, 2021, 2022, 2023, ani 2024. Znajdź jakiś nowy argument, wysil się geniuszu :)
Ciekawe gdzie są osoby "kupujące przyszłość" w 2020, 2021, 2022, 2023 i 2024 i czy sa te osoby zadowolone ze swojej inwestycji, bo ich "przyszlosc" to nasza terazniejszosc. Sadzac po spadkach 90% kszdego roku, nie sa raczej zadowoleni.
Ciekawe? Bo ja w każdych wymienionych przez ciebie latach widzę wzrosty od prawie 100% w wzwyż. Ale jeśli się jest Pięterkiem i kupuje się na górce, a brak odwagi by w razie co sprzedać ze stratą. To później się siedzi na forum i się skrzeczy jak, to życie mnie skrzywdziło
No to teraz jeszcze powiedz wszystkim geniuszu jak to policzyłeś że każdego roku jest wzrost conajmniej o 100% a kurs spadł ze 100 zł na 2 zł? Niebywałe wręcz
Ależ ja gram na giełdzie i odkąd nie inwestuje w akcje spółek grupy simfabric to śpię spokojnie. A teraz wróćmy do poprzedniego wątku, jak można mieć wzrosty po 100% w każdym roku a jednocześnie kurs spadł ze 100 zł na 2 zł? Jakaś nowa teoria względności dlatego wszyscy chętnie ją poznają.
No, to dobry z ciebie inwestor jak ty takich rzeczy nie ogarniasz. Ale bardzo chętnie podzielę się z tobą tą wiedzą. Zapłać, a ją otrzymasz, bo za wiedzę się płaci
No i to jest właśnie obraz nędzy i rozpaczy simfabric. Naganiacze na tego śmierdzącego kartofla muszą dorabiać na forum bankiera udzielając porad inwestycyjnych żeby związać koniec z końcem. Brawo wy.
Przedszkolne "wiem, ale nie powiem". Kazdy naganiacz przyparty do muru zaczyna tak belkotac i obnazac siebie i swoje intencje. Takie wymiany zdan sa bardzo potrzebne, bo komentarze naganiaczy pokroju simjestthebest to ogromna czerwona flaga dla nowych potencjalnych inwestorów. Wchodza, czytaja wpisy "obrońców" spolki i uciekaja w poplochu.