• I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~oze [37.248.216.*]
    5 LAT PORAŻEK! WYMIENIAMY! BANKRUT
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Rys [62.182.215.*]
    Tu co rok same sukcesy do końca 2022 roku 3 mld haha 300 mln na inwestycje hahah pompy ciepła, igloo, saule fabryki, cenowki, terapię SM, ekipa, loty w kosmos hahah ta spółka to dno dna, lata pełne sukcesów!
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Tomasz [37.225.51.*]
    Dokładnie .. TU BĘDZIE TAK 70 - 80 zł .. co wieszczy oze jak POMPY CIEPŁA CO NIE NADĄŻAJĄ Z PRODUKCJĄ .. poczytać .. na szczęście jak widać po obrotach nikt się nie nabiera .. TAK SIĘ ZDOBYWA ZAUFANIE INSTYTUCJI .. PANIE JANUARY PANU TEN OZE TU NAJWIĘCEJ SZKODZI ZAJRZYJ PAN CZASEM NA FORUM .. ON tu wszystkich wypłoszył ..
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~ROMEK [188.146.34.*]
    jeszcze się zdziwisz ....zapamietaj
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Marek [37.225.50.*]
    JaJUZ SIE ZDZIWIŁEM .. jak padło igloo co z produkcją nie nadążało .. to czym teraz się zdziwię ??? Campus będzie kolejnym niewypałem ?? Już coś wiesz ??
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Marek [37.225.50.*]
    To zaklinanie już nie działa … typu że jeszcze się zdziwisz .. i granie na emocjach hehe.. jak widać zero zainteresowania nikt tego nie tyka ..
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Lewar [5.173.166.*]
    Wiem jedno kupiłem JR za 8zl sprzedałem za 9.60 potem od kupiłem za 5.30 i szybko sprzedałem za 5.90 a teraz zapakowany jestem po 5.98 w spokojnie czekam. W dupie mam historyjki rachunek prawdę ci powiem dziękuję
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.190.*]
    Ooo to ładnie teraz przytrzymałeś .. już jesteś 2 zł na plusie .. ja też przytrzymam .. myślę że maxymalnie dojdzie do 12 i wtedy sprzedam
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Oze [83.25.125.*]
    JA MAM SREDNIA OKOŁO 50 GROSZY I CZEKAM NA 70-100 ZŁOTYCH, A JEST TROCHE TYCH AKCJI
    Szacun to jest prawdziwe inwestowanie a nie spekulacje jak u mnie
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.190.*]
    Jakby jakiś nowy oze się pojawił ?? Za każdym razem inna końcówka IP .. i tamten z małej litery się pisał i miał zawsze takie samo IP a ten nowy pisze się z dużej hmm.. a na symetrie oze będzie też 70. -100 zł ??? Hehe .. czy tylko 4 zł ??
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Oze [83.25.125.*]
    Dnia 2025-01-04 o godz. 21:31 ~Piotr napisał(a):
    > Jakby jakiś nowy oze się pojawił ?? Za każdym razem inna końcówka IP .. i tamten z małej litery się pisał i miał zawsze takie samo IP a ten nowy pisze się z dużej hmm.. a na symetrie oze będzie też 70. -100 zł ??? Hehe .. czy tylko 4 zł ??

RAZ Z KOMPA,RAZ Z TABLETA
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.26.*]
    Co panie oze boisz się cokolwiek napisać o synerga .. bo wiesz że tam szału nie ma .. podbiją do 2 zł i wysypią a wy czekajcie .. tu będzie podobnie .. myślę do 20 zł i sypanie ..
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.26.*]
    Nie wierzę oze ze jak masz po 50 gr to czekasz do 70 .. jak sprzedasz po 20 to już będziesz miliarderem .. hehe.. 5 lat temu też czekałeś na 100 zł i wywalaliście po 28 zł … chłopie kogo ty chcesz tu zaczarować .. te Twoje chwyciki są tu już znane nikt się nie nabiera zauważyłeś że w dalszym ciągu nikt tego nie tyka ?? A kto wie czy już teraz po 8 żyli nie sypiesz delikatnie .. chociaż teraz to może jeszcze nie ale przy 15-20 to już będziecie wywalać hehe.. tak tak wiemy od lat czekasz na 80. - 100 .. tak tak
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Zycie [62.182.215.*]
    70-100zl to są jego marzenia, minęło 5 lat kurs 8zl, do tego przez 5 lat inflacja, brak perspektyw dla jrh,s polka do zamknięcia nic nie ma wartościowego. Gdyby te walory sprzedać to 100mln by nie było taka prawda
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.24.*]
    No raczej taka prawda spółki które ma w portfelu są mocne technologicznie to trzeba przyznać .. ale nie są dochodowe .. robią jakieś badania budują drony ale .. to może trwać latami a dochodów zero jedynie co SM może uratować sytulacje bo z tego będzie dochód stały .. no ale nie wyciągną tego na 100 zł .. nie ma szans .. tak to realnie wygląda .. aż jestem zdziwiony że ktoś kupował po 10 zł i zainwestowali 100 mln .. ale skąd mieli wiedzieć że igloo wtopi ?? To samo będzie z campusem .. idę o zakład tych sztucznych inteligencji jest teraz od groma .. także jest w czym wybierać ..
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Piotr [5.173.24.*]
    Campus nie wypali nie będzie żadnej umowy .. idę o zakład .. tych oszustów już każdy poznał
    Zresztą widać po obrotach nikt się tym nie interesuje nikt tu nie zagląda nawet .. teraz liczą się spółki co generują przychody Żabka pepco dino .. a tu co masz .. kurczę już pisać mi się tu nie chce .. 5 lat te same smęty ..
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~Prawda [37.248.216.*]
    Oze żyje marzeniami od lat spółka straciła 5 lat ale to nic straciła zaufanie rynku styczeń to dno dna! Równia pochyla
  • Re: I JAK TAM MARZYCIELE? Autor: ~mr [193.19.165.*]
    A co tu taka Cisza
    My drobni jesteśmy spekulantami i ważne jest by być na plusie. Taki Pan Zientara patrzy na JR trochę inaczej on inwestuje w przyszłość i wie że po drodze może być różnie. Powodzenia dla wszystkich spekulantów
[x]
JRH 5,07% 7,88 2025-10-10 16:43:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.