Jeśli dobrze pamiętam Elektrotim starał się swego czasu o jakieś dokumenty pozwalające mu uczestniczyć w tematach z elektrowaniami jądrowymi.
Jakie finalnie certyfikaty i uprawnienia w tym kierunku zdobumi nie wiem ale się o to starali jeśli mnie pamięć nie myli.
Wszystkiego dowiemy się zapewne kiedy Zarząd uzna za stosowne.
Szkolenie w kółku spawalniczym na grube tysiące ? To ma przynieść efekt hihihi
Nie są nawet kwalifikowanym dostawcom. Nie mają wystarczających referencji aby starować w przetargach a co dopiero E.J.
Tepa dzida jesteś?
Elektrotim wydaje tysiące zł na szkolenie elektrowni jądrowwych w instytucie spawalnictwa a ty co bijesz brawo?
Naganiać trzeba umieć
Po pierwsze: Pokaż gdzie naganiam. Dzido!
Po drugie: uważasz że w elektrotimie uczą się jedynie spawania????
Brawo Dzido!!!
Zatem nie mamy o czym tu dyskutować.
Brawo Ty!!!
Tempa dzida czy ty zrozumiałaś, że Elektrotim poprosił instytut spawalnictwa o szkolenie z energii jądrowej. Kółko
Naukowe Instytutu spawalnictwa zrobiło szkolenie Elektrotimowi z elektrownii jądrowej. Instytut Spawalnictwa nie jest ośrodkiem wiedzy o elektrowni jądrowej.
Prościej opisać już nie potrafię. Czy zrozumiałaś.
To teraz powiedz mi jakie jeszcze szkolenia i kwalifikacje robił i robi Elektrotim dopuszczające go do prac przy robotach związanych z E.J. ???
Bo ja mówię tu ogólnie w wszystkim co robią.
Druga sprawa jeśli już patrzysz tylko na ten instytut spawalnictwa: Czy uważasz że każdy spawacz może wykonywać, zbiorniki ciśnieniowe, konstrukcje stalowe przenoszące obciążenia, zbiorniki na ciecze chemiczne, i inne specjalistyczne elementy?
Odpowiem Ci. Nie.
Zatem reasumując mówię tu ogólnie o wszelkich rzeczach jakie rozszerzają ich kwalifikacje z różnymi robotami przy E.J.
Więc teraz sam sobie odpowiedź.
Proszę nie komentuj spraw na których się nie znasz. Skolenie nie było z technik spawania ale z energii jądrowej. Pasjonaci E.J. Instytutu spawalnictwa zrobili prezentację pracownikom Elt. Może tak. Czy tipsy robisz u kosmetyczki czy w miesnym ?
Jeszcze raz mówię tu o ogólnie wszystkich szkoleniach Elektrotim. Podeślij proszę zatem link do tej wiadomości z czego było to szkolenie.
Bo widzę że uczepiłeś się tego instytutu spawalnictwa może masz rację a może nie.
Chętnie przeczytam.
Ponawiam prośbę:
Powiedz jakie jeszcze szkolenia i kwalifikacje robił i robi Elektrotim dopuszczające go do prac przy robotach związanych z E.J. ???
Aa i nie chodzę do kosmetyczki.
Tak wiemy!
Do ale chodzisz do mięsnego. Ogarnij się kobieto.
Inwestujesz w Elektrotim i nie wiesz co się tam dzieje? Przecież to garaż na kółkach. Pojedź do firmy albo znajdź znajomego który tam pracuje lub pracował.
Widzisz...
Ty też się mylisz w swoich wypowiedziach.
Czytasz wypowiedzi ale bez zrozumienia.
Skoro wiesz tak wszystko to słucham:
Jakie jeszcze szkolenia i kwalifikacje robił i robi Elektrotim dopuszczające go do prac przy robotach związanych z E.J. ???