Początek roku a my znowu stoimy w miejscu, ile trzeba jeszcze kolejnych lat czekać na wzrosty KCI, nie ma zainteresowanych do kupna papieru, giełda rośnie my stoimy, na wykresie dziennym wskaźniki: Mocne Kupuj więc do dzieła niech ktoś zamiesza w tym kotle 190 spółek rośnie 105 spółek spada
To nie jest spółka do wzrostów tylko do spadków, świadczy o tym bardzo mała płynność i brak obrotów, strona forumakcjonariuszykci.pl padla calkowicie nie ma, więc zastanówcie się w jakie szambo zainwestowaliście, ile na chwile obecna macie % zarobku na tych super akcjach, główny udziałowiec wycisnie was jak cytrynę nie raz to potwierdził swoim dzialaniem na szkode akcjonariuszy mniejszościowych
Jurand masz rację ta spółka to dno totalne ciągle na minusie żadnych wzrostów, wypisują z podniecenia ciągle ile to wynosi C/WK-0.16 i nic z tego nie wynika, Szczesny raczej się dogadał z GH ponieważ nie zamieszcza już żadnych niepochlebnych informacji na stronie forum, teraz to dopiero odbiorą Wam akcje po taniości i zobaczycie spółkę z potencjałem, loczek cały czas ma w głowie wycofanie spółki z obrotu i zrobi wszystkim prezent w najbliższym czasie w nieoczekiwanym momencie i będzie wielkie zdziwienie
Dnia 2025-01-04 o godz. 18:08 ~Bond napisał(a): > Jurand masz rację ta spółka to dno totalne ciągle na minusie żadnych wzrostów, wypisują z podniecenia ciągle ile to wynosi C/WK-0.16 i nic z tego nie wynika, Szczesny raczej się dogadał z GH ponieważ nie zamieszcza już żadnych niepochlebnych informacji na stronie forum, teraz to dopiero odbiorą Wam akcje po taniości i zobaczycie spółkę z potencjałem, loczek cały czas ma w głowie wycofanie spółki z obrotu i zrobi wszystkim prezent w najbliższym czasie w nieoczekiwanym momencie i będzie wielkie zdziwienie
Ależ mamy wysyp zatroskanych i wujków dobra rada...
A to ciekawe co piszesz, ze niby co nawrócenie za krzywdy tych którzy stracili pieniadze inwestujac w KCI, nie bądź śmieszny strategia inwestycyjna to skupić akcje za grosze, ale najpierw przejście z notowań ciągłych na NC bez obowiazków informacyjnych bo o to przecież chodzi i wyjcie z giełdy tylnymi drzwiami, pokaż mi spółkę na GPW ktora chciała tak zrobić tylko GH wpadł na taki pomysł żeby wydoić akcjonariuszy z akcji, może piszę nieprawdę, po twoim wpisie trąci naganiactwem a może ty jesteś koniem w jego stajni tzw słup
Dyskusja nabrała rozpędu ale nie można zaprzeczyć pewnym faktom, wezwanie skupu akcji po 0.59 zł. to na pewno nie była wycena wartości godziwej akcji więc ani jedna osoba na nie nie odpowiedziała, przejście na NC miało służyć właśnie pozbawienia akcjonariuszy akcji, sam osobiście uczestniczyłem w stowarzyszeniu akcjonariuszy KCI i gdyby nie zostały zablokowane zapędy GH dzisiaj nie było by KCI na giełdzie, co do zmiany wizerunku Pana GH i dobre serce to za bardzo w to nie wierze sam zapracował na opinię swoimi działaniami traktując spółkę jak swoją prywatną własność która nią nie jest, liczę że jeszcze zarobie na tych akcjach obym się nie pomylił w sumie co nas nie zabije to nas wzmocni
To super że byłeś w stoważyszeni i włączyłeś o KCI !!! Trzeba walczyć dalej !!! Tylko nie w ten sposób jak wy to robicie !!! Ostrzeganie prawdziwych inwestorów nic nie da !!! Ja jestem do końca !!! Wierzę w tą spółkę !!!