Mieli w zeszłym roku podjeść do certyfikacji zakładu pod kątem produkcji elementów do energetyki jądrowej. Nie wiem czy muszą się tym chwalić oficjalnie. Może stąd te wzrosty.
Dnia 2025-01-03 o godz. 11:18 ~Jack napisał(a): > Mieli w zeszłym roku podjeść do certyfikacji zakładu pod kątem produkcji elementów do energetyki jądrowej. Nie wiem czy muszą się tym chwalić oficjalnie. Może stąd te wzrosty.
A to nie Ty kiedyś tak bardzo obrzydzałeś tą firmę jako jej były pracownik....?????
Dnia 2025-01-03 o godz. 23:37 ~WeryfikatorBredni napisał(a): > Dnia 2025-01-03 o godz. 11:18 ~Jack napisał(a): > > Mieli w zeszłym roku podjeść do certyfikacji zakładu pod kątem produkcji elementów do energetyki jądrowej. Nie wiem czy muszą się tym chwalić oficjalnie. Może stąd te wzrosty.
> A to nie Ty kiedyś tak bardzo obrzydzałeś tą firmę jako jej były pracownik....?????
To nie ja , jak twierdzisz że kiedyś obrzydzałem tą firmę . Ja po prostu piszę tutaj tylko to , co uważam o sytuacji firmy w której przepracowałem 35 lat . A co do wpisu powyżej do którego się odnosisz , to niestety muszę cię rozczarować , nie jest mój . Po prostu ktoś taki jak ty , nie mógł się doczekać mojego wpisu więc napisał go za mnie . I to jeszcze w stylu jaki chciałby słyszeć .(ale nie ode mnie)