Większość z Was zakłada ze już po Medcampie. Skoro tak to niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego January wykupił akcje Medcampu od JR... ja osobiście myślę ze nie bez przyczyny i jest w tym jakiś większy plan... Co myślicie ???
Narazie nie ma żadnego komunikatu nie wiadomo skąd te wzrosty … dlaczego uważasz ze kurs może przebić nawet 10 zł … jakie są przesłanki ku takiemu rozwojowi sytuacji …??
Zgadzam się w 100 procentach . Jestem dokładnie tego samego zdania… wysoki kurs medcampu to tylko kwestia czasu … pamiętajcie na giełdzie zarabiają cierpliwi …
Dnia 2025-01-08 o godz. 13:06 ~Piotr napisał(a): > Jeszcze sat rew tu dołożą i wykorbi na 50 też tak myślisz kolego . PC
JRH UDZIALOWIEC ONGENO,SYNERGA SKALOWANIE I MARKETING A MEDCAMP TO KOMERCYJNE LECZENIE KLINICZNE.JANUARY PIEKNIE MYSLI.JEDNA RZECZ CZYLI LECZENIE SM A TRZY SPOLKI BEDA ZBIERALY PROFITY.TEN AUDYT NA SYNERGA TO NIE PRZYPADEK I TE ODEBRANIE PRZEZ JANUAREGO OD JRH AKCJI SYNERGA I MEDCAMP.WYSTARCZY TYLKO POMYSLEC
No tak to już wiemy w domyśle .. trochę jakby za dużo spółek w jednym gnieździe .. by była tylko synerga to by ładnie zebrała kasy .. a tak to pytanie .. która spółka da największe zwroty w tym sek .. synerga tu słabo wypada ona tylko jako sekretariat robi .. medcamp będzie leczył .. jest małe f f.. wystarczy pomyśleć tylko ze synerga nie ruszy znacznie .. medcamp natomiast koło 20 zakręci … eh to oczko w głowie ta synerga .. a to tylko wabik był na kupno akcji .. zarabiać będzie raczej medcamp i jrh .. jak myślisz oze ?
Jakby to wszystko połączył w całość pod jedną spółkę synerga .. to ładny zwrot by był .. a tu 3 w jednym .. masakra z tą synerga zawsze na lodzie zostaje .. dla ulicy oczywiście .. bo oni przy 4 zł już piękne miliony zarabiają bo brali po 1 grosz .. natomiast na medcamp już muszą ładnie podciągnąć żeby zarobić bo tam chyba po 4 złote brali .. tu ulica zarobi bo jest jej mało .. na synerdze dwa razy tyle ulicy ..
A coś Ty ..medcamp ma 2 razy mniej akcji jak jrh .. i takie samo ff .. tu będzie kosmos .. później jrh .. a synerga jak zwykle padaka .. zobacz tutaj tydzień czasu i kurs 100 proc i wyrywa się strasznie … a synerga gniot meczy i męczy 10 lat w miejscu .. i teraz to samo .. nawet tam zaglądać się nie chce … wiadomo tam ulica a ulica ma nie zarobić .. tu będzie moc już widać jak wchodzą .. dwie godziny i dwa razy więcej zebrane jak na synergi .. ach oczko w głowie .. a to największy syf na synerga
Dnia 2025-01-08 o godz. 14:37 ~Piotr napisał(a): > A coś Ty ..medcamp ma 2 razy mniej akcji jak jrh .. i takie samo ff .. tu będzie kosmos .. później jrh .. a synerga jak zwykle padaka .. zobacz tutaj tydzień czasu i kurs 100 proc i wyrywa się strasznie … a synerga gniot meczy i męczy 10 lat w miejscu .. i teraz to samo .. nawet tam zaglądać się nie chce … wiadomo tam ulica a ulica ma nie zarobić .. tu będzie moc już widać jak wchodzą .. dwie godziny i dwa razy więcej zebrane jak na synergi .. ach oczko w głowie .. a to największy syf na synerga
O CZYM TY PISZESZ,TO JRH JEST GLOWNYM UDZIALOWCEM ONGENO I TO JANUARY MA PONAD 60 %UDZIALOW W JRH O WARTOSCI PONAD 200 MLN ZL A NIE ZADEN MEDCAMP CZY SYNEGA.TO JRH WYLOZYL GRUBE MILIONY I BEDZIE WYKLADAL NA ROZPOCZECIE LECZENIA KOMERCYJNEGO.TO JRH JEST NAJWAZNIEJSZA DLA JANUAREGO A MEDCAMP CZY SYNERGA TO TACY PRZYSZLI PODWYKONAWCY
Moim skromnym zdaniem JR zarobi duże pieniądze, natomiast nie bez przyczyny January wykupił Medcamp, gdzie jest małe ff.. myślę ze Ongeno wejdzie na giełdę przez Medcamp... na razie nie ma takiego komunikatu ponieważ musza jeszcze skupić z rynku akcje... tak uważam czy mam racje przekonamy się w niedługim czasie...pozdrawiam akcjonariuszy ...