• Firma zniszczona Autor: ~Bananas [95.214.216.*]
    Nie ma szansy na cokolwiek tutaj. Nawet id i o ci nie mają strony www
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Hunterman [37.47.249.*]
    0.6 gronie to też cena jak za bankruta bo nikt już po tej cenie nie oddaje...
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Doman84 [149.102.239.*]
    Spokojnie. Nie ma na bananie drugiej takiej spółki z tak małą ilością akcji. Wyczyszczą sprawę z dotacją i będzie jazda. Uzbroić się w cierpliwość i nie marudzić.
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Ainuin [164.127.243.*]
    Ale pod co dostaniesz dotację? Masz komorników i zwrot dotacji na karku i firmę krzak, bez budynku, maszyn, pracowników produkcyjnych.
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Hunterman [37.47.249.*]
    Skąd wiesz o tych komornikach?! Ja mogę liczyć tylko na raporty i espi... Jak produkcja ma przynosić straty to może i lepiej że nie produkują... kapitalizacja to 1.2 mln z czego połowa akcji pewnie nigdy nie dopuszczą do obrotu...
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Bananas [95.214.217.*]
    Komornik sądu Rejonowego w Łomży Paweł Oleksy. Możesz zadzwonić i kupić kilka ich długów.
    Plus zaraz dojdzie komornik z ZUS.
    Cokolwiek zrobią - komornik zajmie wszystko. Nawet ta jedna pensja i wypłaty dla członków RN wypłacane są z konta Caromu.
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Hunterman [91.241.31.*]
    Nie muszę dzwonić do Oleksego...wystarczy że zobaczę czy AQTWATER jest w KRD...
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Kriss [146.70.246.*]
    Dziwiłem! Pan Oleksy nie prowadzi żadnej egzekucji w stosunku do AQT Water. Po co kłamiecie i wprowadzacie ludzi w błąd? Mało wam? To forum to dno!!!
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Hunterman [37.47.243.*]
    No każdy pisze co chce ... Ja nie pisałem o komorniku...Po to jest KRD aby takie rzeczy wiedzieć... Drobnica oddaje... tyle w temacie.. Jak bananowy przegnie to go zmiele w arkuszu za grosze...
  • Re: Firma zniszczona Autor: ~Bananas [95.214.217.*]
    A jak liczysz na raporty, to wspomnij sobie przy dobrej whisky raport o nakazie zwrotu 4 bodajże już mln ziko.
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.