• Nie wiem.... Autor: ~Inwestorbowimu [188.33.224.*]
    Jak wy ja tam powoli dobieram,co to wczoraj było?tak się zastanawiam no zobaczymy dalej,może ktoś coś wie?
  • Re: Nie wiem.... Autor: ~OBSER [31.60.233.*]
    Pisałem niedawno, że będzie powtórka z rozrywki, czyli gra pod optymalizację podatkową.
    Podobnie było na wielu spółkach m.in. Izostal (kurs w okolicy 2,4 zł - 23.12) oraz Stalprofil (kurs 7,22 - 23.12).
    2 ostatnie sesje grudnia to słaba aktywność inwestorów indywidualnych.
    Na Bowim jak widać bez problemu zrobili sobie optymalizację kilkoma zleceniami po 60 tys. akcji.
    Z ustawianiem kursu na Bowim, Stalprofil, Izostal, praktycznie przy zerowym popycie nie było problemu.
    Wystarczy popatrzeć na kapitalizację i wyceny księgowe.
    Niestety taki mamy klimat na bananie.
    Pozostaje wiara, że napłynie jakiś kapitał z rynku krypto (osobiście liczę na besse) oraz poprawę u dystrybutorów ze względu na KPO (ten rok to pewne środki).

Liczę, że pojawi się TFI w akcjonariacie Bowim - to będzie można zweryfikować pod koniec stycznia.
  • Re: Nie wiem.... Autor: ~Niestety [79.110.202.*]
    Lekka zima. Nie ma przestojów na budowach. Prawdopodobnie za chwilę będzie to widać w wynikach sprzedaży stali.
  • Re: Nie .... Autor: ~Ola [80.49.62.*]
    Tam jest wiecznie kolejka do załadunku
  • Re: Nie wiem.... Autor: ~OBSER [31.60.233.*]
    Nie zdziwiłbym się gdyby ktoś z zarządu kupował.
    No chyba kiedyś im będzie zależało na wyższym kursie?
    Jeśli ktoś z zarządu to dowiemy się niebawem, a jeśli TFI to będziemy musiliście poczekać do końca miesiąca na aktualizację struktury akcjonariatu (stooq.pl).
  • Re: Nie wiem.... Autor: ~Niestety [79.110.202.*]
    obrót mały ale z drugiej strony kto normalny sprzeda poniżej 5zł?
  • Re: Nie wiem.... Autor: ~fatman [31.0.53.*]
    Kiedyś był wałkowany na forum temat wezwania (wtedy obowiązywało 16 zł), teraz średnia z 6 miesięcy to 5,16 do tego jakiś bonus, spółką do zdjęcia za około 30 Mzł
[x]
BOWIM 0,30% 6,70 2026-04-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.