Ja nie wiem skąd wy się bierzecie . Spółka spada cztery lata . W grudniu była optymalizacja podatkowa. No to przydarzyło się wybicie zdechłego kota .tyle w temacie
Dnia 2025-01-03 o godz. 08:40 ~Tomek napisał(a): > Kukuruku, dwa złote nie będzie bo już było.... > Teraz jak będzie to trzy, cztery a może i pięć....
Nic tak nie pozbawia rozumu, jak ułuda łatwej kasy bez roboty, Tomeczku - pisałem to już w życzeniach świątecznych ( usunięto ). Pokaż mi Tomeczku czuba, który zatarga ci kurs tej spółki w te okolice.
Ps. uzasadnienie powyższego podaję od kilku lat, wiec nie będę powtarzał :)
Oooo i Malina wrócił ze świąt.... Zobacz wykres z przed kilku lat i tam jest czarno na białym że można....
Aczkolwiek spółka jest całkiem gdzie indziej teraz niż wtedy. Także Maliniaczku, złotóweczka to tutaj już dawno powinna być... A 3, 4, 5 PLN? Kilka dobrych umów Onlybio (Rosmann Niemcy etc) oraz Inventionbio (sprzedaż surowców do światowych potęg kosmetycznych) i mamy kilka PLN....
Dnia 2025-01-03 o godz. 13:09 ~Tomek napisał(a): > Oooo i Malina wrócił ze świąt.... > Zobacz wykres z przed kilku lat i tam jest czarno na białym że można.... > > Aczkolwiek spółka jest całkiem gdzie indziej teraz niż wtedy. > Także Maliniaczku, złotóweczka to tutaj już dawno powinna być... > A 3, 4, 5 PLN? Kilka dobrych umów Onlybio (Rosmann Niemcy etc) > oraz Inventionbio (sprzedaż surowców do światowych potęg kosmetycznych) > i mamy kilka PLN.... > > Nie realne??????
Dnia 2025-01-03 o godz. 13:09 ~Tomek napisał(a): > Oooo i Malina wrócił ze świąt.... > Zobacz wykres z przed kilku lat i tam jest czarno na białym że można.... > > Aczkolwiek spółka jest całkiem gdzie indziej teraz niż wtedy.
Bo to jest tak - Maliniak nie zarobił, to myśli, że inni też nie zarobili w ciągu tych kilku lat. Z tym, że to w ogóle nie przeszkadza, że on tak myśli. A że musi te swoje smuty tutaj na forum przelewać, to z tym się już nie dyskutuje :-)
Inne czasy i może się powtórzyć scenariusz sprzed kilku lat a może nawet zawędrować na wyższe poziomy niż się spodziewamy? Kto czytał Warrena Buffeta ten wie,że warto poczekać.
Dnia 2025-01-08 o godz. 21:14 ~Natalia napisał(a): > Inne czasy i może się powtórzyć scenariusz sprzed kilku lat a może nawet zawędrować na wyższe poziomy niż się spodziewamy? > Kto czytał Warrena Buffeta ten wie,że warto poczekać.
Słusznie zauważone, Hub-tech jest kandydatem na taką jazdę, aż serce boli, ze nie ma wolnych środków żeby zabrać te 6 paczek po prawej, kiedy sie spojrzy na wykres dzienny lub tygodniowy z perspektywy kilku lat. Wyniki mogą odpalić kurs na zncznie wyższe poziomy.
Większość wykresów na new connect tak wygląda jeden Everest . Na którym została w.......a ulica i potem sruuuu zjazd do bazy.Tutaj jest to samo . Natomiast o nowych szczytach nie ma mowy