Już brakuje butów. Na stronach eprotektor.com ciężko znaleźć buty militarne np: grom w typowych rozmiarach tj. 42-44. To samo na stronie militaria.pl, gdzie buty grom są bestsellerem. Prawdopodobnie przestawili całe moce na realizację przetargów zaległych kosztem bieżącej sprzedaży-takie mam domysły. Chyba, że są problemy z produkcją i nie będzie ani własnej sprzedaży ani realizacji przetargów.
Jeden zarząd chciał zabezpieczyć firmę na taką okoliczność. Na walnym uwalili.
https://www.parkiet.com/handel-i-konsumpcja/art37360111-protektor-chce-zabrac-druga-fabryke-z-moldawii-szykuje-emisje
Coś więcej na co by się mięli przebranżowić? Patrząc po ich sklepie internetowym to od dłuższego czasu brak kluczowych rozmiarów najważniejszych asortymentów. Jakby zajęci czymś innym niż produkcją najbardziej chodliwych butów grom.
Nie produkują groma w najbardziej kupowanych rozmiarach, bo nie mają pewnie pieniędzy na materiały lub nikt nie potrafi zaplanować i zarządzić bo zwolnili cały pion zarządzania produkcją
Zresztą p tym pisałem kiedy resztkę pożegnałem znacznie lepiej sprzedawało się po5,96 potem ok 4,2 jeszcze troszkę powyżej 2,2 i już ostatnia resztka 1,6 coś 1,09i sama końcówka mniej jak 2000akcji po 0,9na tym zakończyłem kilkuletnią przygode