• To nie fair Autor: ~Dramat [37.47.158.*]
    To nie jest fair, że spotkałem na swojej drodze inwestorskiej Śliwińskiego.
  • Re: To nie fair Autor: ~Jw [5.184.233.*]
    2025 rokiem New connecta
  • Re: To nie fair Autor: ~Speed [104.28.129.*]
    Ale pytanie czy 2025 będzie dobrym rokiem dla INC?
  • Re: To nie fair Autor: ~Qwert [37.248.168.*]
    Ciekawe czego studentów uczy....
  • Re: To nie fair Autor: ~123213 [95.171.207.*]
    Nic nie przemawia za tym, żeby w bieżącym roku ludzie nagle mieli bezrefleksyjnie inwestować w każde bagno w NC, w szczególności, że ilość poparzonych inwestorów z NC w ostatnich latach jest gigantyczna, a wynika przede wszystkim z tego, że spółki nie potrafią dowozić obietnic, ani nawet jakichkolwiek sensownych wyników. Te spółki w większości (podobnie jak INC) dają miejsce pracy dla osób zarządzających, a zysków nie generują.
  • Re: To nie fair Autor: ~ElNinio [31.0.50.*]
    Przepalarki kapitału. Inna sprawa, że INC może na tym zarabiać w ramach usługi doradczej. Ciężkim grzechem było juz jednak wkładanie w te spółki własnych pieniędzy. Z perspektywy czasu to wręcz skandal. Jak zarządzający INC nie potrafią niech inwestują w ETFy, najlepiej zagraniczne. Przespali hossę pokoleniową. Ok, mogli chociaż kapitał zamrozić w Wigu20. Złapali się na obietnice Januszy z NC jak ostatnie leszcze.
  • Re: To nie fair Autor: ~123213 [95.171.207.*]
    Moim zdaniem oni często ratowali sukces emisji samemu inwestując kapitał Carpathii w te dziadostwa, bo w końcu obejmowali to na zasadach rynkowych
  • Re: To nie fair Autor: ~hotdog [77.65.105.*]
    licha spółka , po prostu balon , ale i pustaki można sprzedać i kupić...
  • Re: To nie fair Autor: ~jw [46.134.41.*]
    tak licha że przyszedłeś tu na forum
  • Re: To nie fair Autor: ~Kotkot [89.151.47.*]
    No jest licha, ale swego czasu wydawało się, że mocno rokuje, ale czas zweryfikował taką tezę i obecnie interesuje mnie tylko dlatego, że mam tu utopione kupę siana, a profesorek się nawet do ludu nie odezwie
[x]
INC -4,46% 1,82 2026-04-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.