• Będzie grubo Autor: ~Zenekbb [94.40.171.*]
    Będzie wyszczal
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Miki [212.129.74.*]
    Kto wyszczał?
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Zenekbbb [94.40.171.*]
    Akcjami
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Pier [84.166.85.*]
    Prokuratura Regionalna w Warszawie prowadzi śledztwo w sprawie doprowadzenia akcjonariuszy mniejszościowych Getback SA do niekorzystnego rozporządzenia mieniem, tj. o czyn zabroniony z art. 286 §1 kk i inne kk.
    Na podstawie art. 15 § 3 kpk proszę o nadesłanie do tutejszej Prokuratury (ul. Krakowskie Przedmieście 25, 00-071 Warszawa;następujących dokumentów i informacji:
    1. kopii dokumentu potwierdzającego nabycie akcji i zapłatę za zakupione akcje Getback SA;
    2. informacji, czy od 2021 r. stan posiadanych przez Pana akcji Getback SA zmienił się, a jeśli tak - kopii dokumentów potwierdzających nabycie lub sprzedaż akcji.
    Z uwagi na bieg terminów procesowych proszę o nadesłanie ww. informacji i dokumentów w terminie 2 tygodni od otrzymania niniejszego maila.
    Tego maila dostałem w grudniu 

Tak nawiasem Rafał Orłowski działa prężnie posłuchajcie sobie co mówił na Grupie Getback pod koniec grudni o prokuraturze Wełna i skardze pauliańskiej do której sie szykuje

Będzie grubo już niedługo się zacznie wypłacanie odszkodawań dla akcjonariuszy .
    Dlatego zbieranie akcji ma sens póki tanio
  • Re: Będzie grubo Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    jasne leszczu, prokuratura ci wysłała pismo procesowe mailem buahahaha xD
    i jeszcze ten 15§3 kpk wobec "poszkodowanych" hehehe
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Koniuszek [83.28.197.*]
    Wysłała, czy nie wysłała, papier jest niedowartościowany i to mocno.
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Wąs [188.47.105.*]
    Wysłała, wysłała. Mailem i poleconym. Też dostałem. Co oni kombinują, akcje odwieszone.
  • Re: Będzie grubo Autor: ~git_czlowiek [109.233.92.*]
    XD co to za bajki piszecie to ja nie wiem
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Miki [212.129.73.*]
    Może dostałeś wezwanie do odbycia kary pozbawienia wolności, przeczytaj dokładniej.
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Miki [212.129.76.*]
    Zbieranie akcji ma sens. Kupisz po 45 groszy i dostaniesz odszkodowanie że cena taka niska, wyrównają ci różnicę do 18,50 zł. Grubasy już zbierają.
  • Re: Będzie grubo Autor: ~ali___ [109.243.3.*]
    Kto miałby zapłacić? Skarb państwa?
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Hudej [89.22.214.*]
    dobre info i Spółka będzie gwiazdą miesiąca.
[x]
CAPITEA 0,00% 0,53 2026-05-07 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.