Jest komunikat WIKANY, że wśród kupujących na koniec roku jest także SNW, co może oznaczać, iż w przyszłym roku spółki rodziny pana B mogą być mocno grane. Jak będzie, to się wkrótce przekonamy ale na rynku często bywa tak, że jak mocno spada, to następnie szybko może urosnąć ? Oby !
Tego nam wszystkim życzę, nawet tym, co wzięli terapię genową z nanotechnologią :-). I żeby każda sesja w nadchodzącym roku była co najmniej tak dobra, jak ostatnia sesja tego roku :-).
Dnia 2025-01-01 o godz. 16:33 ~jw napisał(a): > wg mnie spółki deweloperskie wracają tam gdzie były przed dopłatami do kredytów, tak jak spółki tak jak sanwil wróciły do cen z przed covidu
A że historia lubi, a nawet według planu musi się powtarzać...
Dnia 2025-01-01 o godz. 16:33 ~jw napisał(a): > wg mnie spółki deweloperskie wracają tam gdzie były przed dopłatami do kredytów, tak jak spółki tak jak sanwil wróciły do cen z przed covidu
No, .... i prawie strzał w samą "10 " , bo lubelski tzw. holding do powrotu z przed COVID tj. ok. 40 - 50 gr ma "trochę " do 'odrobienia' ,....
Ps. wc**** - i jak tam było tym razem na przełomie 2024/25 roku ? Za zarobioną na snw w 2024r. kasiorę były jakieś Hawaje, Floryda, Maurytius itp. jak w poprzednich latach
Dnia 2025-01-02 o godz. 11:11 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-01-01 o godz. 16:33 ~jw napisał(a): > > wg mnie spółki deweloperskie wracają tam gdzie były przed dopłatami do kredytów, tak jak spółki tak jak sanwil wróciły do cen z przed covidu > > No, .... i prawie strzał w samą "10 " , bo lubelski tzw. holding do powrotu z przed COVID tj. ok. 40 - 50 gr ma "trochę " do 'odrobienia' ,.... > > Ps. > wc**** - i jak tam było tym razem na przełomie 2024/25 roku ? > Za zarobioną na snw w 2024r. kasiorę były jakieś Hawaje, Floryda, Maurytius itp. jak w poprzednich latach > > HAHaHaHahhhahahahahaaaaa >
Scettus, już ci pisałem, że giełda to nie jest moje źródło utrzymania. Prędzej na schronisko tą kasę przekażę, ale najpierw zrealizuję zyski dzięki szczepanom, którzy przy następnej plandemii odegrają ważną rolę. Także nie wiem, czy zdążę podzielić się z tobą dobrą nowiną :-).
wc****, wszyscy (prawie wszyscy) tu na forum doskonale wiedzą, że jesteś krezusem na skalę E. Musk-a i sam mógłyś "zasponsorować" lubelski tzw. holding , a nie tylko jakieś wydumane schronisko,.....
Ps. I zastanów się nad sobą czy kolejny już rok (2025) będziesz znów klepał te swoje szczepionkowe "proroctwa" ,.... na NIKOGO to już nie działa i to już od kilku lat
Dnia 2025-01-02 o godz. 14:23 ~J-23 napisał(a): > wc****, > wszyscy (prawie wszyscy) tu na forum doskonale wiedzą, że jesteś krezusem na skalę E. Musk-a i sam mógłyś "zasponsorować" lubelski tzw. holding , a nie tylko jakieś wydumane schronisko,..... > > Ps. > I zastanów się nad sobą czy kolejny już rok (2025) będziesz znów klepał te swoje szczepionkowe "proroctwa" ,.... > na NIKOGO to już nie działa i to już od kilku lat >
Scettuś, gdybyś wiedział, co to są nanokapsułki lipidowe. Ale ty nie wierzysz w to, co pokazują pod mikroskopem. Ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;-).
Dnia 2025-01-03 o godz. 09:10 ~Rafal napisał(a): > Sanwil bardzo dobrze zrobił że skupuje tak tanie akcji wikany bo dywidenda będzie rekordowa za rok 2024
Innymi słowy, mają łeb na karku i nawet w trudnych czasach potrafią wycisnąć kasę. To dobrze. A, że czasy idą ciekawe, to będzie jeszcze okazja do zarobku.
Uczciwie, to nie wiem co to te nanokapsułki, ale coś słyszałem o nanorurkach czyli kolejnym "złotym" interesie dla holdingu snw,....
Ps. Dzięki za "uratowanie" poprzedniego wpisu, coraz bardziej mnie to zniechęca do pisaniny z wc**** , ktoś itp. w kółko to samo od 5 lat I czy to już koniec noworocznej euforll ???
Scettuś, to na spokojnie, pewnie zapoznasz się z tymi kapsułkami, a w zasadzie z zawartością :-). Na nanorurki przyjdzie czas, ale plandemia to będzie siła napędowa ;-).
Dnia 2025-01-05 o godz. 10:45 ~jw napisał(a): > w szurrskim swiecie szurrskie sprawy..
Spieszmy się kochać teorie spiskowe, tak szybko stają się rzeczywistością :-). A ty ile dawek wziąłeś? https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31591139,wirus-hmpv-w-chinach-piec-lat-po-pandemii-covid-19-pojawilo.html