Czy ktoś oprócz naganiaczy analityka_gpw i akcjoinm jest napisać coś merytorycznego o spółce. Niektórzy z was są tu długo i macie swoje spostrzeżenia.
Dzięki
Długo tutaj jest chyba tylko akcjoinm od 2020r. dynda na haku i zaklina rajd na 1-2-3 zł. Lepiej od zadłużonych wydmuszek z ratingiem D trzymać się z daleka. Chyba, że chcesz napchać kieszenie szulerni i zostać z makulaturą.
Musisz zdecydować sam , ale to co wydarzy sie na 100% , to wpłynięcie dotacji która przy obecnej kapitalizacji jest warta 50% wartości kursu , oraz wpływ na konto 6mln zł na akcje Inventionu -wiec będą sie musieli ujawnić niebawem
Tak jest, startup do zamknięcia.
Przez 6 lat nie skomercjalizował TutorDerm, bo nikt go nie potrzebował. Przekazali bezpłatnie na uczelnię.
Przez ten czas barosły megadługi , ponad 35 mln i jeszcze więcej strat blisko 40 mln.
Przychodów brak,wisi megaemisja 101 mln akcji po 0,1
Brawo nie to co ten nagon akcjoinm.
Pisze 20h/ dobę z fafnastu nick.
W sylwestra 2020 wyzerowali mu rachunek z akcji Idea Bank, obraził się na spółki Leszka Cz. i oddał mi GTN w dołku przed dwoma dywidendami na blisko 2 PLN
Kapitał próbował odrobić w ksnie na NC. Po nieudanych próbach na Inogenne, labocanna zakotwiczył to z resztką kapitału kupując między 2-1,8 PLN przed splotem, potem już tylko uśredniał:)
Vincent ostatni dzień roku spędzasz no forum spółki której akcji nie chcesz mieć? Przecież jak piszesz to nic nie warta spółka więc po co tu tracisz czas? ;)
luk zarejestruj sobie nic i nie będzie problemu. ostatnio jak takie wycie na forum były tych co bez akcji to zrobili wzrost ponad 200% teraz liczę na 2 x tyle bo akcji jest jeszcze mniej.
Vincent ale ty już zamknąłeś ten startup? No przecież akcje oddałeś po 11 więc to już dla ciebie zamknięta historia :)))) I od tego czasu powtarzasz monotematyczne kłamstwa. 6 lat Tutorderm? a to ciekawe bo jeszcze nawet nie rozliczyli tego projektu czyli go nie zakończyli więc co mieli komercjalizować? nie chce mi się ci wyjaśniać co to są rezerwy a nie długi, co to jest strata z lat ubiegłych i dlaczego zrobiona bo zrobiłem to na innym wątku gdzie non stop próbujesz straszyć ale chyba tylko siebie bo każdy kto chociaż ma odrobinę wiedzy nie czyta takich bania luków jak twoje wywody
maga emisja? co to znaczy dla ciebie mega emisja? Czy pozyskanie z rynku 10 mln zł nazywasz mega emisją? Najpierw naucz się pisać poprawnie i bez błędów. Emisja miała być w 2022 r i została odwołana więc nie jedyne co ci wisi i będzie wisieć jeszcze niżej to opadająca szczęka jak zobaczysz tu już niedługo poziom 1 pln i jakie wtedy będą obroty i jak akcje będą zbierać.
Wiem, że od 6 rano to się ciężko myśli ale zakładasz wątek od razu mnie atakując i piszesz, że nie możesz znaleźć nic merytorycznego. Na twoje błagalne wołanie odpowiadają z niecierpliwością głównie ci co merytoryka i oni to oksymoron :) Trzymaj się z daleka od Invention bo dla ciebie akcje są jeszcze zdecydowanie, tak z kilka x, za tanie, Wróć jak kurs będzie powyżej 1 pln