Nowym krokiem
Podejrzewam że w nowym roku ujawni się nowy które zebrał w ostatnich 5 dniach pokaźne pakiety plus może jakieś info o nowych kontraktach o których wspominali w raporcie kto wie
Ale to tylko moje fantazje nie bierzcie tego na poważnie:)
A nie pomyślałeś że opychali bo trupy w szafie Ehhh uwielbiam takich ynwestorów co to wierzą w bajki a nie chcą widzieć prawdy i analizować faktów A potem płacz i lament że kasa poszła w piach brawo
Żyj sobie w świecie iluzji - jak to w 2025 roku dojdzie do 10 groszy to będzie sukces --- Twoje 2 pln to mrzonka obłąkanego
Ok to słucham jakie są twoje fakty?
Po mojemu to fakt jest taki że centurion wysypał się na raz tyle i poza tym to nic złego się nie wydarzyło
Trup w szafie powiadasz a to twoje domysły czy wróżby czy pobożne życzenia chcącego dokupić
Uwielbiam takich pismaków:)
A co masz na swoje 2 pln ?? Nie będę ratował tonącego jakim jesteś jeśli zainwestowałes tutaj sporo kasy ale dam Ci jeden przykład - może troszkę poczytasz/poanalizujesz i wtedy zaczniesz dostrzegać fakty
Rentownośc spółki jest na marnym poziomie - ostatnie umowa jest już praktycznie rozliczona w raportach - przychodów z niej nie będzie A zyski netto jak na taką umowę marne
Zacznij naprawde twardo stąpać po ziemi a nie żyć iluzją
I naprawdę poczytaj raporty spółki - tam jest czarno na białym - jeżeli nie rozumiesz co pisze to odpuść sobie inwestowanie bo tylko stracisz kasę
Pozdrawiam i dzięki że martwisz się o moją kasę :)
Dobra idę na spacer bywaj zdrów przyjacielu...
Ps
I trochę pokory życzę w nowym roku bo nie mam zamiaru nawet trochę rozważać tego co napisałeś
Jak byś był taki kozak to byś nie trolowal na forum czyż nie?
No widzisz
Ja nie muszę niczego pokazywać sam zobaczysz jak niebawem przebije 1pln
Ps
Raport to przeszłość
Jak będzie dobry raport to będziesz łykał po 2 PLN i cieszył się że tanio a ja wtedy sprzedam taka różnica w filozofii i wtedy będziesz pisał po co sprzedajesz przecież raport świetny...:)
Ot cała różnica
Dokładnie Jak się taki udziałowiec jak centurion ewakuuje to musi coś być nie tak - taka jest brutalna prawda Żaden duży od czasu przemielenia części akcji się nie pokazał więc nikt nie jest nad progiem 5% To też mówi iż rozebrała to ulica która myślała że zarobi miliony jak kurs urośnie z 8-9-10 gr na 1-1.5-2 pln
Pierwsze słyszę, żeby rozsądnych ludzi nazywać cudakami. Swoją drogą, Pikaczu musi być zdesperowany, żeby kupować 1 akcję za 0,085 żeby tylko poprawić notowania!? Widać, że tutaj nie ma zainteresowania! Wiemy, że Centurion się wyczyścił i nic poza tym!?
Zico daj mu żyć w jego świecie :) Tak mu będzie miło i przyjemnie
Każdy z głową na karku widzi co się tutaj dzieje --- tak może ktoś wpadnie na szybkie 10-15%owe kółeczko ale pisanie o poziomach powyżej 10-11-12 groszy to szaleństwo pokazujące brak elementarnej wiedzy
Tak chłopcy klekpcie się po plecach dalej fachowcy
Tylko po co tu spamujecie skoro taka padaka rozumiem że nie macie akcji i nie macie zamiaru kupić bo po co raport przecież lipny:)
Ja np jak mnie spółka nie interesuje to nie wypisuje głupot na forum ale ok ja się nie znam to wy jesteście rekiny GPW:)
Hahaha zabawnym chłopcem jesteś :) Nawet miło się czyta te Twoje wypociny w których starasz się racjonalizować swoją inwestycję
Jestem tu bo zamierzam robić kółeczka jak zobaczę taką możliwość - i podczas gdy ja będę zarabiał 10-20% w krótkich odstępach czasu Ty nadal będziesz marzył o 2 pln - i tak Ci zleci 2025 rok na kiszeniu kapitału - brawo, świetna startegia inwestycyjna, widać kto tu jest rekinem ---- a nie przepraszam Rekinem przez duże R brawo :)
To więcej niż pewne
Kap 6.2 banki
Ff coś około 25proc
Moim zdaniem to tylko centur namieszał po złości
Jak by chcieli upychać to powoli powyżej 1pln a nie na raz i co wtedy....
To pakujcie akcje do wora
Jak zacznie spadać w okolice 3-4-5 groszy to będziecie w panice sprzedawać
Centrurion wywalil bo
a. Znalazl w spółce cos co w najbliższej przyszłości pogrąży spółkę
b. Uznal ze ma lepsze miejsca do inwestowania
Tak czy siak nie wróży to nic dobrego
W okolicach 3-4 groszy można dobierać na ładne kółeczka ale nic poza tym
a. Znalazl w spółce cos co w najbliższej przyszłości pogrąży spółkę to on znalazł i wywalił 5 proc a reszta co ma po 35 to nie znalezli i trzymaja....:) b. Uznal ze ma lepsze miejsca do inwestowania możliwe droga wolna...:)
sypać nie krępować się kto mądry to dobiera kapitalizacja w porownaniu do branży śmieszna zabaczcie np proacta itd.
Tylko, że tutaj, jak na razie, "nie ma chęci", żeby papier powrócił na wyższe poziomy! I to jest zastanawiające ! Nie jest sytuacją normalną, że po takim spadku nie ma żadnego komunikatu ze strony Zarządu, o co aż by się prosiło!
może zbierają i nie chcą pobudzać popytu jak sie poparkuja akcje to wtedy będzie info taki mój typ bo innej opcji nie widzę jak by chcielu upchac to powyżej 1 pln a nie teraz...
Czyli zasypanie popytu. A pod Enterem na Sikorskiego w Warszawie jest jeszcze materiału na dobry rok. Tu cała kasa ulicy to będzie za mało, by ten materiał dźwignąć. Tym bardziej, że następnych raportów strach się bać ...