Teraz maklerzy od biznesradar haha albo od terapii już cisza o igloo, że pompy idą na cały świat hahah spółka jest totalnie spalona! Nawet nie ma pieniędzy na zakup campus ai, kombinuje ,przekłada espi haha człowiek mitoman! Jak tam nowe szczyty w 2025? Wig 20? Posmiejmy się przed nowym rokiem hahah KNF powinien ją zamknąć!
autor wątku, czyli adam podszywka wielonick kupował po 25 zł. i sprzedał z dużą stratą..., on tu jest teraz tylko po to aby trolować i się żalić że zaliczył taką wtopę...
Pewnie bo dla ciebie najważniejsze czy to Adam, Adaś, Andrzej, Sitek! A ,że wątek prawdziwi to już nic!? A może coś o igloo i o pompach? O wtopie jrh? Nie noo bo to Adam! Noo to jest najważniejsze! A może o rezygnacji członka zarządu? Nie nie bo to Adam który wtopił ! Ogarnij się i nie zaśmiecają! Jrh to wtopa za wtopą!
ty dalej swoje, Adam, Adam, widze obsesje! ty chlopie! co z igloo? rezygnacja czlonka zarządu, moze cos merytorycznie? co nas interesuje po ile ktos kupil, ile ktos wtopi? ogarnij się!
Witam .. zajrzałem w nowym roku .. odrazu pisze ze nie jestem Adam .. ale mam takie samo zdanie .. widac ze skup cos oporowo idzie .. uważam ze ten skup to kolejna podpucha żeby wciągnąć ulicę i inwestora .. na początku niby skupili a teraz stoją w miejscu .. to był i jest kolejny chwyt na wciągnięcie ulicy .. najpierw wielkie nazwiska później po ile brali później chwyt na campus .. wkoncu pomyśleli ze jak nie ruszą z kursem to nikt nie wejdzie .. wiec ruszyli zrobili sztuczny tłok trochę skupili .. i dalej lipa hehe.. ciężko zdobyć zaufanie inwestorów .. jeszcze trochę i się okaże że campus to niewypał tak jak igloo .. bo ktoś zrobi to samo tylko taniej .. teraz 8 zł przez kolejne 5 lat ..
Dnia 2025-01-02 o godz. 10:17 ~Tomek napisał(a): > Witam .. zajrzałem w nowym roku .. odrazu pisze ze nie jestem Adam .. ale mam takie samo zdanie .. widac ze skup cos oporowo idzie .. uważam ze ten skup to kolejna podpucha żeby wciągnąć ulicę i inwestora .. na początku niby skupili a teraz stoją w miejscu .. to był i jest kolejny chwyt na wciągnięcie ulicy .. najpierw wielkie nazwiska później po ile brali później chwyt na campus .. wkoncu pomyśleli ze jak nie ruszą z kursem to nikt nie wejdzie .. wiec ruszyli zrobili sztuczny tłok trochę skupili .. i dalej lipa hehe.. ciężko zdobyć zaufanie inwestorów .. jeszcze trochę i się okaże że campus to niewypał tak jak igloo .. bo ktoś zrobi to samo tylko taniej .. teraz 8 zł przez kolejne 5 lat ..
A CZY TY WIESZ ILE MOGĄ SKUPIĆ PROCENTOWO NA JEDNEJ SESJI ZE PISZESZ TAKIE BZDURY O SKUPIE.
ty sie obudz, co nas obchodzi Adaś, Adam, Adamek, gdzie campus ai, gdzie te pompy ciepla igloo, nie zmieniaj tematu! co nas itneresuje ile Adas wtopil, co to ma do kursu JRH? cos chyba masz nie tak!
Romeczku rosnąć też nie chce .. 2 zł z 6 na 8 przez 5 lat ?? Po spadku z 28 zł .. i masz czelność się tu udzielać ?? He zobacz jakie zainteresowanie ?? Myśl z chłopakami co robić bo coś marnie to wygląda .. gdzie te fundy ?? ..jest totalna klapa ..