• trace powoli cierpliwosc Autor: ~red [82.30.93.*]
    zaczyna mnie sytuacja na ALC powoli draznic. jak do konca sierpnia nic nie ruszy, raczej opuszcze Karkosika.
  • Re: trace powoli cierpliwosc Autor: ~ax [83.2.29.*]
    Mittal przewiduje poprawę na rynku stali w drugiej połowie 2009. Jednak kurs Alchemii uzależniony jest od pomysłów Karkosika.
  • Re: trace powoli cierpliwosc Autor: ~Majka [62.121.81.*]
    Jeszcze moment i ruszy.Trzymać.
  • WZROST STOP -- trace powoli cierpliwosc Autor: ~pred [95.160.101.*]
    j.w

bedzie split
  • Re: WZROST STOP -- trace powoli cierpliwosc Autor: ~majka [83.14.146.*]
    Nie będzie żadnego splitu, natomiast będzie bardzo atrakcyjne dla inwestorów przejęcie innego podmiotu i piękne wyniki.
    ALC utworzyła w IV kwartale rezerwę, ponad 90 milionów na opcje Huty Batory, po podpisaniu porozumienia z bankiem, rezerwa ta została rozwiązana, co odzwierciedli się w wynikach spółki.
    Czytać proszę wypowiedzi Pani Prezes, które zamiesciłam w innych postach.
    P.S.
    Post powyżej, podpisany "Majka", nie jest moim postem, nigdy nie mówiłam i nie powiem, co mają robić inni, to są Wasze pieniądze i wiecie najlepiej co należy robić. Tylko ktoś, kto innych traktuje jako ubezwłasnowolnionych cymbałów, każe innym trzymać, lub sprzedawać.
  • Re: WZROST STOP -- trace powoli cierpliwosc Autor: ~majka [83.14.146.*]
    Nie będzie żadnego splitu, natomiast będzie bardzo atrakcyjne dla inwestorów przejęcie innego podmiotu i piękne wyniki.
    ALC utworzyła w IV kwartale rezerwę, ponad 90 milionów na opcje Huty Batory, po podpisaniu porozumienia z bankiem, rezerwa ta została rozwiązana, co odzwierciedli się w wynikach spółki.
    Czytać proszę wypowiedzi pani prezes, które zamiesciłam w innych postach.
    P.S.
    Post powyżej, podpisany Majka, nie jest moim postem, nigdy nie mówiłam i nie powiem, co mają robić inni, to są Wasze pieniądze i wiecie najlepiej co należy robić. Tylko ktoś, kto innych traktuje jako ubezwłasnowolnionych cymbałów, każe innym trzymać, lub sprzedawać.
[x]
ALCHEMIA -0,83% 4,76 2019-05-30 12:13:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.