Nie będzie żadnego splitu, natomiast będzie bardzo atrakcyjne dla inwestorów przejęcie innego podmiotu i piękne wyniki.
ALC utworzyła w IV kwartale rezerwę, ponad 90 milionów na opcje Huty Batory, po podpisaniu porozumienia z bankiem, rezerwa ta została rozwiązana, co odzwierciedli się w wynikach spółki.
Czytać proszę wypowiedzi Pani Prezes, które zamiesciłam w innych postach.
P.S.
Post powyżej, podpisany "Majka", nie jest moim postem, nigdy nie mówiłam i nie powiem, co mają robić inni, to są Wasze pieniądze i wiecie najlepiej co należy robić. Tylko ktoś, kto innych traktuje jako ubezwłasnowolnionych cymbałów, każe innym trzymać, lub sprzedawać.
Nie będzie żadnego splitu, natomiast będzie bardzo atrakcyjne dla inwestorów przejęcie innego podmiotu i piękne wyniki.
ALC utworzyła w IV kwartale rezerwę, ponad 90 milionów na opcje Huty Batory, po podpisaniu porozumienia z bankiem, rezerwa ta została rozwiązana, co odzwierciedli się w wynikach spółki.
Czytać proszę wypowiedzi pani prezes, które zamiesciłam w innych postach.
P.S.
Post powyżej, podpisany Majka, nie jest moim postem, nigdy nie mówiłam i nie powiem, co mają robić inni, to są Wasze pieniądze i wiecie najlepiej co należy robić. Tylko ktoś, kto innych traktuje jako ubezwłasnowolnionych cymbałów, każe innym trzymać, lub sprzedawać.