• Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Patrząc na sytuację w kraju i ten zastój w gospodarce. Elektrotim jest na bardzo mocnej pozycji. Nie przejmował bym się tak bardzo jak niektórzy zmianą prezesa , gdyż nowy Prezes Pan Maciej nie jest gościem z byle jakiej łapanki. Warto przeanalizować jego przeszłość wyprowadził Tim z 8zl do 50 zł. Dodatkowo przed nami strategia na lata 2025 i późniejsze jestem optymistycznie nastawiony. Pozdrawiam
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Alex [45.146.55.*]
    Pan Maciej za dużo spędza czasu przed lustrem i w solarium. Jest z łapanki. Nie zna żadnego klienta ani nie sprzedał żadnego kontraktu w energetyce. Może sprzedawał gwoździe i narzędzia ale to nie to samo. Śmialiście się i szydziliście z ludzi którzy pisali i ostrzegali o poprzednim prezesie. Po dwóch latach okazało się, że mieli racje.
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~ivo [46.22.161.*]
    No, ci co kupowali poniżej 10 złotych to teraz sobie na pewno plują w brodę :D
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Vip [173.239.196.*]
    Tych co kupowali po 5, 10 zł już nie ma. Są ubrani przez Foltę i insajderów. Gadaliście z nowym prezesem
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Mifo [63.141.50.*]
    Jest wywrotka kasy do wydania z KPO, nawet trzeba się trochę spieszyć aby nie przepadła, kontrakty można spodziewać się ze będą przewymiarowane kwotowo. Prezes nawet trochę się wygadał że w średnim terminie mld przychodów jest możliwy. Ja myślę że jak najbardziej realny i to na sowitej marży.
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Inwestor [31.0.56.*]
    Ładnie kursem bujnie w 2025 czuje dlatego zwiększam pozycję
  • Re: Kluczowy rok dla Elektrotim Autor: ~Tim [185.192.70.*]
    Lecimy Na 5 zł. Elektrotim nie ma pieniędzy. Bankrutują
[x]
ELEKTROTI 0,00% 60,45 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.