• Czytaliście o PURE Autor: ~GG [37.30.22.*]
    Wygląda na to, że na GPW jedna na 100 jest w miarę uczciwa i dowozi obietnice.
    Póki co na Yoshi mamy obietnice i dodruk akcji dla znajomych królika.
  • Re: Czytaliście o PURE Autor: ~nowy [18.199.221.*]
    kolego piszesz bzdury !

na pure jestem od 2 lat gdzie kurs spadał z 30 zł na 5 zł i teraz powrót na 20 zł.

Wiesz ile miałeś emisji na pure po 10 zł ? KILKA i tez byl lament takich jak tTy. a skad takie szpilki maja brac kase na dowożenie projektów ?

na pure było prawie bankructwo

tutaj masz emisje po 2 zł przy cenie 2.30. zadawon do spoki powiedz ze chcesz wyłozyc 1 mln zł po 2 zł w akcjie nieposzczone minimum 18 miesięcy to wtedy zobaczysz czy będziesz taki zadowolony. Ktos wykłada po 2 zł gdzie było osttanii po 1 zł wiec wie ,ze 2025 rok to bedzoe rok przełomowy

• Re: Czytaliście o PURE Autor: ~GG [93.105.178.*]
    Teraz jest 2,30 po spadku. O to chodzi, że jesteśmy zaskakiwani kolejnymi emisjami i nikt się nie ujawnia a to oznacza, że rynek będzie musiał je przyjąć na klatę.
    Pytanie do ilu Zarząd ma upoważnienie jeszcze wyemitować.
    Historie PURE nie musisz opisywać, bo znam doskonale i w niej uczestniczyłem i uczestniczę.
  • Re: Czytaliście o PURE Autor: ~nowy [3.120.32.*]
    "Historie PURE nie musisz opisywać, bo znam doskonale i w niej uczestniczyłem i uczestniczę."

gdybyś był na pure od początku to bys nie zakładał takiego wątku ./

wiesz ile było emisji na pure gdzie nikt sie nie ujawniał i kazdy tak samo płakał tak jka Ty teraz tutaj ?

bo ja wiem bo byłem i były emisje po 8 zł , po 10 zł i tam tez mówilme ,ze dobrze bo spółka muis mieć kase na dokończenie projektu.

skad ja je brać ? skąd wy inwestorzy sie bierzecie ,ze płaczecie ,ze ktos wkłada do spółki 1 mln zł po cenie 2 zł przy lursie 2.30 gdzie nie będzie mógł ich sprzedać przez jakieś 2 lata ???????
[x]
YOSHI 0,42% 2,40 2025-09-29 16:23:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.