Witamy, witamy w końcu ogarnięci meldują się na łajbie. Koniec już tych przepychanek na kursie. Czas urealnić kurs względem perspektyw i sytuacji finansowej.
Zarabiałem już na GEO trzy razy, teraz kupiłem pakiecik i zarobię czwarty raz - to tylko kwestia czasu i cierpliwości; bo wyniki oraz perspektywy są OK.
Tak to prawie na każdej idzie zarobić, pytanie co da zarobić w 2025 roku? Ja kupiłem PKN Orlen za 46.60 kupiłem allegro po 27.80 Regularnie wchodzę i wychodzę z Enea i XTB
Wydmuchy? Hahaha dobre dobre . Spokojnie tu też coś pozbierałem i od miesięcy się kisi. 6.60/6.80 kluczowe jak już pisałem kilka miesięcy temu przy odbiciu
Zremb pod co przecież tramp ma zakończyć wojnę w Ukrainie,a zeneris w jaki sposób chcesz kupić przecież tam nie ma obrotów jakbym chciał kupić kilka kilo to wywołał bym hossę na tym papierze a komu bym to potem sprzedał.
A co sądzicie o movigems pod dds na konsole i narcosa. Onde pod wiatraki też już ruszył . Dobrze na wykresie wygląda: boś, mlsystem, sunex, magna, bowim, Komputronik,asbis.Zaznaczam że z tych spółek mam tylko 4.kilka innych też dobrze wyglądają na wykresie ale już odjechały takie jak CD projekt,CCC, synektik,vercom,voxel.Geotrans mam trochę ale trochę za mało teraz jak ruszył trzeba dokupić dziś niestety przegapiłem.
Boś właśnie sprzedałem może za wcześnie ale kilkanaście procent w tydzień na ulicy nie leży. Cdr też już poszedł ja obserwuje i podkupiłem 11bit i trzymam ING do informacji o dywidendzie. Allegro też powinno mieć dobre wyniki w czwartym a kurs mocno poturbowany.