• takie spółki jak MDIENERGIA to KNF powinien z automatu wyrzucać z giełdy Autor: ~zbankimuiwdynke [188.117.184.*]
    żeby dobrzy ludzie nie tracili tu pieniędzy.
  • takie spółki jak MDIENERGIA to KNF powinien z automatu wyrzucać z giełdy Autor: ~zbankimuiwdynke [91.222.25.*]
    WIG, WIG20 - wszystko na rekordach i rośnie pod zakończenie wojny - tylko MDIENERGIA stoi albo spada. To najgorsza spółka na wszystkich giełdach świata. Władze spółki ze wstydu powinni ją usunąć z obrotu, a sami powinni się zwolnić ze stanowisk.
  • Re: Autor: paaulinka [46.112.92.*]
    Ani nie najgorsza, ani nie jedyna która nie rośnie latami. Znaj proporcję Mocium Panie.. chciało by się napisać. Choć trzeba przyznać ze MDI jest o tyle niebezpieczną spółką dla drobnych (bo grubi takie omijają z daleka), że przez całe lata człowiek ma nadzieję. Że w końcu odbije urośnie, da zarobić. Wszak cały czas działa, podpisuje umowy, realizuje kontrakty. I tak mijają miesiące, lata dziesiątki lat, pozycja topnieje (inflacja). Do tego dochodzi spustoszenie w psychice o wiele gorsze niż strata pieniędzy. Jakie jest wyjście? Zamknąć oczy, zrealizować stratę, i cieszyć się nowym inwestorskim życiem.
  • Re: Autor: ~zbankimuiwdynke [188.117.184.*]
    Od 1991 jestem na GPW i gorszej inwestycji nie widziałem. Handlowałem Zenerisem powyżej złotówki przed scaleniem akcji 17-18 lat temu. Potem Skyton - czy jak się to tam nazywało. Od tamtego czasu czytam bzdury o tym ile to spółka zarobi na zmianach w prawie, na Wiatrakach, biogazowniach, na eko - itp bzdury.

Przestrzegam wszystkich przed wejściem w tą spółkę. - nie dajcie się nabrać że jest w dołku. Ona od 2007 pogłębia dołki...
  • Re: Autor: ~Książe [37.47.148.*]
    Seba?masz wiele ników?
[x]
MDIENERGIA -3,67% 0,84 2025-10-07 16:36:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.