• Wróciło ? Autor: ~src [5.184.223.*]
    Teraz notowania będą codziennie? Czy to zamiast środy w piątek otworzyli?
  • Re: Wróciło ? Autor: ~Tomek [31.0.72.*]
    Przyznam szczerze że nie wiem ale wydaje mi się że to chyba zamiast środy bo jakby wróciło to i o 15 godzinie by się otworzyło bo było TKO 16 broni
    Jest jeszcze jedna opcja że będzie notowane raz dziennie o 11 no ale nie wiem czy jest taka możliwość na naszej bananowej.
    Rok 2024 już prawie za nami i powiem że szału nie było. To już 5 lat gdzieś zaraz będzie od covidowego Rolercostera. Część spółek odbiła w tym roku ale większość kiśnie i osuwa się. Może w tym roku grubasy to rozruszają.... ?
  • Re: Wróciło ? Autor: ~zenek [82.139.59.*]
    nic nie wróciło sesja była zamiast środy analogiczna sytuacja jak notowania miały miejsce w czwartek 2 maja za środę 1 maja
  • Re: Wróciło ? Autor: ~src [83.26.196.*]
    Tak czy inaczej czekamy na nowe infa
    Mnie ciekawi to z czego mieliby finansować nabycie tej nieruchomości. Wojewodka sypnie hajsem ? Czy obejmie akcje i będzie miał większościowy?
  • Re: Wróciło ? Autor: ~src [83.26.196.*]
    A Albin zostanie z tym co ma jako forma zapłaty.. sprzeda później kiedy będzie chciał na umowę lub na rynku
  • Re: Wróciło ? Autor: ~Tomek [31.0.72.*]
    Nabycie nieruchomości to jedno a przecież jest też temat dystrybucji magazynów energii gdzie mają udzielić partnerowi pożyczki na zakup i import tych magazynów więc tu też potrzebna jest kasa czyli skadś muszą wziaść. A może jakiegoś inwestora mają co wyłoży parę baniek i przejmie stery.
  • Re: Wróciło ? Autor: ~kolegakolegi [213.134.171.*]
    Będzie się działo ?
  • Re: Wróciło ? Autor: ~src [5.184.251.*]
    Będzie. Tylko czy dadzą zarobić ? :)
  • Re: Wróciło ? Autor: ~Mix [37.47.180.*]
    Ciężko się rusza widze. Przydolowało.
  • Re: Wróciło ? Autor: ~src [5.184.243.*]
    Jak oddają w tych cenach to nie ma co liczyć że będą ciągnąć w górę.
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.