bynajmniej ostatni zjazd wieszczy jakieś kiepskie wieści ... może rozbrat z marką Makłowicz ( ale to może nie być wielkim minusem skoro póki co tylko strata ) może też Wielton ciągnie w dół PMP
Generalnie nie dbaja o wartość firmy zawiodłem się na nich. Są dwie kwestie albo sa faktycznie tak nieudolni i przy takim przychodzie i takich fabrychach są warci 70 mln albo faktycznie robią co mogą aby spolka była tak nisko.
Mają władze w firmie a kurs giełdowy ich nie interesuje do czasu jak zadecydują na wykupienie reszty i wycofanie z obrotu giełdowego. Kto dotrzyma do końca ten zarobi . Jeśli płacili po 3.79 zł. niedawno i wartość księgowa to ok.4.60 to daje do myślenia. Pozdrawiam wytrwałych.
Należy przypomnieć że w cenie 3.79 ..nie proponowali sprzedaży. Wydali pismo że już będą grzeczni i rozwiną firmę jak należy. Kolejne wezwanie może mieć zupełnie inna cenę- wynikającą ze średniej ceny giełdowej a ta na dzisiaj jest około 2.50 zł.
No i chyba nikt nie myślał jeszcze rok temu że za chwilę zobaczymy tutaj ... jedynkę z przodu ... Nie mówię o 10.00 które niektórzy widzieli
Jak to nie proponowali sprzedaży sam sprzedałem w zaproszeniu po 3.79 tylko szkoda że nie puściłem wszystkiego odkupiłem dużo taniej i poczekam zostało już tylko ok. 5 mil. to 11 mil.zł.to śmieszna wycena resztówek.