Ja jestem zapakowany od 2 miesiecy i jeszcze mysle dokupic, pomalutku z lekkimi korektami rosnie to na wysokich poziomach dluzej sie utrzyma nizeli te wszystkie banki jak Chemos czy Skok
to troche dziwna analiza, moim zdaniem skoro nie spadła poniżej 3zł i utrzymuje kurs już w granicach 3.40 to jest mocny sygnał zakupu, ponadto wartość księgowa prawie 7,50 zł na akcję - to moim zdaniem przesądzi o wzrostach w granicach 4,50 - 5 zł.
Skąd dzisiaj na forum tylu naganiaczy.... dwa tygodnie ani jednego wpisu.... w ciągu ostatnich 5 dni wzrost 13,3%.... widać że co niektórym żal d..ę ściska....
pozdr akcjonariuszy AMBRY
pisałem o tym ze 100 razy, że poniżej WK nie wolno tego oddawać ;-) to faktycznie może nie jest papierek dla spekulantów tylko dla realistów (cierpliwych w dodatku). Siedzę od 1,2 i poczekam do WK - niezależnie od tego co pisać będą mądre głowy. Ot, konsekwencja musi popłacić.
Ja na ten tydzien przewiduje 4 zlote a wy jak myslicie? raport coraz blizej a tam maja byc pokazane dobre wynki Ambra caly czas niedowartosciowana ja trzymam do oporu